Ahoj ja jsem jana a snazim se o mimi us pekne dlouho rok a sest mesicu a nic muzete mi prosim poradit jake polohy jsou podle vas ty nejlepsi dik moc a preju at se to podari otehotnet tem co si to preji tak jako ja 🙂
@ninikry ahoj to ja vim ale mi se snazime ale nic i kdys jeta evu.. no co us zbiva jen cekat a oba dva jsme v poradku bili jsme u doktora
@jana123123 To tak bývá, čím víc chceš, tím míň to jde...však ono to přijde neboj
pardon, ale 8 chyb v jedné větě to už je moc, to mi přijde jako vtip....
@ninikry to mas pravdu
to je v hlavě..100 %...zaměř se na něco jiného, zapiš se do kurzu, který tě napadne a věnuj se "hlavou" čemukoli jinému, jen ne myšlence na dítě...poloha opravdu není tak zásadní, když to má být, bude...
tělo, když cítí, že hlava vysílá signál..."chci být těhotná", bere to tak a zabraňuje dalšímu početí, takže si to sama pak blokuješ...hodně štěstí 😉
tak to asi neporadim snazime se taky dlouho 🙂 zasla bych jeste k dr at udelaji vice testu a nebo umele oplodneni polohy nevim nekde sem tu cetla ze misionarska,ze zadu a proste nedelat jedny a ty same dokola 😀 ale beztak ten vystrik je tak mohutny 😀 ze at je to jakakoliv poloha dostanou se tam kam maji i tak 😎
Jo jo přesně tak,je to dotaz a né o chybách 😕 ,každý jsme nějaký ....když už se snažíte tak dlouho,neřešíte to s mudr ?? My ano ,,,,někdy vím,že když má žena dělohu dozadu tak je doporučeno po sexu zvedat zadeček a nohy na horu 😉 ,jinak by ti lékař měl povědět víc ..odběry,sona a tak víš 😉
@bublinka74 ahoj ja se omlouvam ze pisu chybi je to prom ne slozite psat v cz nebo ziju v zahranici a plete se mletou se mi pismenka chtela bych videt tu pani co psala ze mam chybi ve vete ano mam a presto se i klidne omluvim ziju us pet let v zahranici luxembourgu a jeto prome teske psat v cz musim se totis trikrat na to koukat co pisu jestli me rozumite holky NYNUS EIMMY GOSA22 NINIKRY DIK MOC ZA POCHOPENI 🙂
@jana123123 v pohodě to chápu,ale ptala si se na něco,to je důležité,né nějaké chyby 😉
@bublinka74 no ze pani EIMMY me komentovala ze mam ve vete osm chyb.
ja jsem bila u doktora ale rekl ze jsme oba dva v poradku tak us nevim ale jdeme ted na prvni iui tak jsem zvedava jak to dopadne
@jana123123 tak držím palečky ju,nás to asi taky bude čekat 😉
@bublinka74 a jak ste vse snaseli no prome to je hruza 🙂
@nynus dekuji ti
@jana123123 neni zac 😉 kdepak ze to zijes??? my jsme taky v zahranici ale jen rok sme v anglii a ty???
@jana123123 co jak jsme snášeli 😉 myslíš polohy ?? Noo nás čeká taky IUI a bude to asi tak nejlepší 🙂
@nynus ahoj ja ziji v luxemburgu jeto asi 600 km od Londyna
@bublinka74 no to je i pronas nejlepsi ale prvni iui se nepodarilo tak pujdem na umbeli oplodneni us vime kde je chyba a to je ve me mam moc hluboko vajicka takze jen pomuze umneli oplodbeni no mam sto ze vse strach preji at se vse vydari
@jana123123 takze zijez mezi belgii a nemeckem????
@nynus jo jo ale tady se mluvi ctryrma jazykama a us jsem stoho hotova FR /NEM./ANGL/ LUX/ jeto tesky ja jen umim dva francpusky a trosku zaklad anglictiny
@jana123123 ty blado me by teda smejklo 🙂 a zijes tam dlouho ???
pardon zijes 😀 😀 😀 😀
@nynus jo ziji tu asi us pres dva rokyva us jsem stoho hotova ver mi vse se mi plete hlavne psani a nekdy i cteni no hruza ale us jsem si nato zvykla aco ty jinak ja jsem jana 🙂 🙂 😉
@jana123123 tak to verim ty joooo 😎 ja jinak dobryy snazime se stale o mimi a za mesic me uz konecne ceka nemocnice na dalsi reseni a copak ty
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jana123123 Mně vždycky stačilo trefit se aspoň zhruba do období ovulace, poloha na to nemá vliv