Jaká je šance otěhotnění ze styku 2 dny před ovulací?

lauraconnor
10. lis 2024

co si myslite baby?dr nam zakazala snazenie z dovodu zhorsenia mojich vysledkov na hpv,ze najprv biopsia a zistit o co ide.ale den predtym sme sa snazili,teda ovu som mala dva dni pp styku.otehotneli ste niektora zo styku 2dni pred ovulaciou?doteraz sme sa snazili 7mes a nic,asi je to malo pravdepodobne,ze by sa teraz zadarilo vsak?hlien som mala v den styku a den po plodny.dakujem za nazory

lemamama
10. lis 2024

Je to asi tak 20% šance na otěhotnění. Ty dva dny před ovu jsou úplně ok.

mmichaella
10. lis 2024

No plodné dny jsou pár dní před Ovu i po ní... Takže šance jsou. Spermie vydrží pár dní...

cilkat
10. lis 2024

Vzásadě "ideální načasování" ... což fakt neznamená, že to vyšlo.

1pomnenka
10. lis 2024

Přestaň to řešit a mimi si k vám brzy najde cestu.

vlasta1981
10. lis 2024

@lauraconnor já tě nechci zklamat ale nejdřív si vyřeš tu gynekologii. Jelikož v těhotenství se nález zhorsuje a můžeš přijít o Mimi. Já sama jsem to řešila . Konizaci léčbu a až po 2 letech negativních onkocizologii mi bylo řečeno že mohu bezstarostné otěhotnět .

lencaa11
10. lis 2024

@lauraconnor sance je vždy a pokud by to klaplo tak by vás hlídali více skrze nález záleží co ukáže biopsie někdy těhotenství na cipek pomůže žádný stres to je ještě horší než vše okolo

lencaa11
10. lis 2024

@vlasta1981 tak to vám dali špatně info jsou ženy které když třeba jim to zjistí na začátku TT tak díky hormonům v TT se jim nález zlepší dokonce lékař profesor Sláma i tom mluví ,píše atd...to je je negativní cytologie ještě neznamená že je výhra v kapse...třeba po konotací ženy běžné otěhotní i v 6 neděli sice se doporučuje vyčkat aspoň 3 měsíce ...

vlasta1981
10. lis 2024

@lencaa11 je vidět že vy máte odpověď a zkušenosti se vším . Jsem ráda že ru máme odborníky

lencaa11
10. lis 2024

@vlasta1981 to je pravda ještě že člověk se s odborníkem setkal a mluvil a tohle by neřekl ..každy má svého odborníka a názor co každý má jiný no 🤔

ejzi
10. lis 2024

Myslím si, že je to větší pravděpodobnost než při ovulaci. Protože při ovulaci by tam ty spermie měli už dávno čekat. 👍

lauraconnor
autor
11. lis 2024

@vlasta1981 joj zlato mam 38.takze o 5-6mes sa planujem znova snazit,to uz musim byt dokonizovana,doliecena 😂ale teraz ako som sa to dozvedela uz bolo snazenie,takze to uz spat nevratim a musim pockat tie dva tyzdne do ms.

lauraconnor
autor
11. lis 2024

@ejzi a vies aj preco?lebo si zober 2dni pred ovu teda cakaju v plodnom hliene,nastane ovu a uz len zopar je tam oplodneniaschopnych.v den ovu ked je sex ,tak spermie doplavaju do hodinky a trebars o 2hodiny mas ovu a stejne su tam,len su cerstve.ako ja vsade citam tvoju verziu,ale preco je to tak?moc ma to zaujima

lauraconnor
autor
11. lis 2024

@lencaa11 naposledy som rodila v 2023 a pred tehu som este mala lepsie výsledky,teda hsil tam nebol.no a teraz toto.gyn povedala,ze porod niekedy strhne so sebou tie zle bunky,ale niekedy nie.neverim,ze to vyslo,doteraz sme skusali kazdy den alebo obden a nic.z jedného sexu ja tehotna nebudem,aj ked by som sa tesila 😪lebo potom nasadi atb,ak bude biopsia zla tak konizacia,kedy bude realne cca snazenie?maj-jun?trochu lutujem,ze sme to neskusili aj v den ovu,biopsiu by mi urobili v tehu a po pôrode konizaciu ak treba.lebo ked mi ted rozdrbu krcek,tak boh vie,ci bude este tehu mozne.

lencaa11
11. lis 2024

@lauraconnor po konizaci se doporučuje počkat aspoň 3 mesice aby čípek měl čas na uzdravení ale jsou ženy které otěhotněli v 6 neděli po konizaci a vše ok ...když bys te teď byla těhotná tak by vás hlídali víc a po porodu nejspíš konizace určitě to chce poradit se s někým kdo je na správném místě třeba v Praze jsou TOP ...

lauraconnor
autor
11. lis 2024

@lencaa11 podla mna po sestonedeli by som si prestala davat pozor,aj tak neotehotniem hned.toto cakanie a stres su najhorsie.najradsej by som všetko urychlila,aj ked neviem preco sme s dr neurobili aspon biopsiu.ovplyvni to pripadne oplodnenie,uhniezdenie a preto cakame do ms?fakt neviem

edddie
11. lis 2024

Sperma může přežít v ženském těle až 3-5 dní, přičemž nejoptimálnější jsou podmínky v cervikálním hlenu kolem ovulace. To znamená, že i když ke styku dojde před samotnou ovulací, spermie mohou přežít v reprodukčních cestách ženy a počkat na uvolnění vajíčka.
Takže odpověď zní: Ano, je to možné. 😀

anyyyn
11. lis 2024

Já otěhotněla buď ze styku asi 9 dní před potvrzenou ovu, a nebo přes neporušený kondom🤷😅

lauraconnor
autor
11. lis 2024

@anyyyn neexistuje 😂to boli ake extremne nadupane spermie.inak presne ti potvrdili ovu?nie len tak cca plus minus niekolko dni?

lauraconnor
autor
11. lis 2024

@edddie ako ja poznam tuto teoriu,len ci je to fakt pravda.aj ked hlien som mala akurat dobry a pouzili sme aj gynella gel.

levandule_k
11. lis 2024

@vlasta1981 Onkogynekolog Sláma skutečně v nějakém rozhovoru říkal, že některým ženám se nález na čípku vlivem těhotenství zlepší, v tom má @lencaa11 pravdu. Myslím, že současná věda přesně neznám ten mechanismus, proč se to některým ženám vlivem těhotenství zlepší natolik, že mají normální nález.

Ale samozřejmě je lepší si napřed vyřešit čípek a pak řešit těhotenství a nezkoušet řešit nález na čípku těhotenstvím, což teda není případ autorky, ale prostě jí vyšel sex dva dny před ovulací a pak se dozvěděla, že má zhoršený nález.

anyyyn
11. lis 2024

@lauraconnor měřila jsem bazální teplotu a jedna prevence vyšla přesně na ovu, tak to potvrdil i dr. Těhu taky sedí na tu ovu. A i kdyby to bylo +-, tak jen třeba 2 dny, a i těch 7 dní je celkem malá pravděpodobnost😅
Ať ti to dobře dopadne, ať už to bude jakkoli🙂

lauraconnor
autor
11. lis 2024

@anyyyn dakujem ♥️sranda no,myslim si,ze aj tvoja flora musela byt idealna,vela plodneho hlienu,proste si velmi plodna,ze tak dlho ti prezili.