Jaká je pravděpodobnost, že otěhotním během kojení?

janager
2. črc 2018

Stále ještě kojím (v noci, syn 14m) a ms nemám pravidelnou. Dostala jsem to poprvé před asi 4 měsíci. Jednou jsem to měla po 24 dnech, potom zase po 35 dnech. Je možné otěhotnět?

normalnimatka
2. črc 2018

proč by ne, záleží, jestli proběhne ovulace. ta až tak nesouvisí nutně s dýlkou a pravidelností cyklu.

jipe
2. črc 2018

pokud je ovulace, tak to možné určitě je

lachtanice86
2. črc 2018

@janager otěhotnět je možné pouze v případě že je ovulace. Délka cyklu nic neřekne

journals
2. črc 2018

Samozrejme ze je mozne otehotnet. Kojeni neni antikoncepce. Dokonce je mozne otehotnet i kdyz nemas menstruaci, protoze nikdy nevis, kdy je ovulace (a tim i menstruace) za rohem...

fialka58
3. črc 2018

Jak píšou holky pokud byla ovulace tak je to určitě možné 🙂

codal
3. črc 2018

@janager já to dostala poprvé 5m. po porodu, menstruace nepravidelná, jednou po 24dnech jednou po 40, přesto jsem otěhotněla hned první měsíc, kdy jsme se přestali hlídat. Kojila jsem.

evakaspar
3. črc 2018

Jiste ze je.

evaaskalova
4. črc 2018

Uz jsem tuto odpoved psala tolikrat..Kojila jsem dceru 14m, z toho 7m plne. Menstruaci jsem nemela vubec. Nechraneny.styk probehl pouze 2x . Dopadlo to tak ze k 19ti mesicni princezne tu mame dalsi, 3mesicni. Neplanovane samozrejme..Kojeni opravdu neni antikoncepce a uz vubec ne pokud uz je ditko 14m stare-neni kojeno plne. 🙂

nikolnovotna
4. črc 2018

@evaaskalova Ahoj. Řeším něco podobného. Jsem tak na nervy, že jsem si nehlídala ovulaci... Jsem 11 měsíců po porodu a 1. mens jsem měla 23. května. Dneska je to 43. den od poslední ms. Testy jsou víceméně negativní, ale včera jsem byla u gyndařky a ta řekla, že sliznice vypadá hooodně na menstruaci, ale e rané těhotenství vyloučit nemůže. Odběry mi ani na mé přání neudělala. Spíme spolu s manželem přerušovaně. Do mně se udělal asi 3x, ale až od 36. dne cyklu. Myslíš, že by se mohla ovulace tak morbidně protáhnout? Vím, že je na příznaky brzo, ale už mám dvě děti a celkem poznám na sobě, že je něco špatně. Dík za odezvu

priefi
4. črc 2018

@janager je mozne, ale bude tezsi se trefit do toho spravneho okamziku 😉 ale nahoda je blbec 😊

aronek
4. črc 2018

Po prvním a druhém dítěti bych ti napsala, že u mně není. Jenže po třetí jsem měla MS v září a v dubnu jsem zjistila, že jsem těhotná. Nyní šestý měsíc a neplánované čtvrté dítko na cestě. Kojím přes den, přes noc a stejně se to chytlo. Předtím jsme se fakt snažili a dokud jsem kojila, tak ani ťuk.

evaaskalova
5. črc 2018

@nikolnovotna Tak to vubec netusim, co se v Tvem tele odehrava. Pokud jsou vsechny testy negativni, tak bych rekla, ze tehotna nebudes, ale kdo vi. Zasla bych si na krev jako samoplatce. Jinak s tou MS, ono nez se ustali nekdy trva fakt dlouho.

corry21
9. črc 2018

No možný to je, jelikož já kojím a mam ted pozitivní testy 😬

cerlada
9. črc 2018

Taky jsem otěhotněla jako kojící a dokonce hned na první pokus. Takže jde to 🙂 Když je tělo připravené...

hananely
14. črc 2018

Otěhotněla jsem neplánovaně 5 měsíců po porodu,malej byl plně kojen.Mezi mrňatama bude rozdil 14 měsíců. Kojím ještě teď....jsem 24+4tt.

calvac
14. črc 2018

@janager Neni problem behem kojeni otehotnet.