Ahoj sbazilky, tehulky, maminky. Prosim o vase zkusenosti, ktere jste si vyslechly u dr. Tu nestastnou zpravu, ze vase nenarozene miminko uz nezije. Opakovalo se to? Jaka je pravděpodobnost, ze k tomu znovu dojde? Predem moc dekuji za vase reakce.
Ahojky, to je individuální. Já ho měla minul rok na začátku září a hned v říjnu jsem otěhotněla znovu a za pár týdnů rodím 🙂
Presne tak. Moja skúsenosť - v zari potrat, v listopadu tehu úspešne do konca...na možnosť opakovania som sa nepýtala a k dr. som išla až v 9tt, pre istotu 😉
já měla 2 zamlklé potraty a potom 2 těhotenství s dobrým koncem 🙂
potratila jsem hned první miminko na konci 8tt, pak jsem byla podruhé těhotná - máme holčičku, pak potřetí těhotná - máme chlapečka, takže se to už neopakovalo a vše bylo v pořádku.
Dekuji vsem za zprávy a omlouvam se, ze nebudu odepisovat jednotlive 🙂 Ja prodělala ZT vbroce 2010 s jinym partnerem. Pak uz jsne se ani nesnazili. Ted jsem znovu tehitna, je mi 36 a samizrejme mam obrovsky strach i kdyz vic verim tomu, ze tentokrat je gse v poradku. Vim, ze ZT je náhodna vec. Dr. me aktivne poslal na genetiku uz pred temi peti lety a vse bylo ok. Dekuji za uklidneni. Na prvni kontrolu jdu v utery. To vych mela byt 6+6. Dekuji a preji hezke odpoledne 🙂
Ja mela zt, donosene tehu 2x, zt a ted jsem 23.tt.
Na genetice me rekli, ze to souvislost nema a na hematologii, ze jeste takovy pripad nemeli... 😉
@mosquito protoze po tom druhem zt me moje dr.brala krev na genetiku a zjistli se mutace dvou genu - nesmim brat HA a musi se hlidat asi trombocistein v krvi, tak jsem zacala chodit na hematologii. Zde zjistili jeste protilatky ziskane v nekterem z tehotenstvi. Pry to mohlo byt pricinou zt, mozna i v souvislostims pohlavim (holka). Ted cekam tretiho kluka a vse v poradku.
Na te hematologii se pry setkavaji s opakovanymi potraty ci zt, nebo jedno dite a pak nedonosenymi dalsimi, ale tak jak to mam ja, tak to pry jeste nemeli...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To se neda urcit nekdo to nezatije a nekdo opakovane ☹ ja mela zamlkle tehotenstvi v roce 2007 pak jsem otehotnela a porodila bez problemu v roce 2011..v roce 2013 jsem bohuzel mela zase zamlkle tehotenstvi a za ctyri mesice jsem otehotnela zase a v roce 2014 porodila krasneho druheho syna