prosím o rady a tipy jak zkvalitnit a zvýšit děložní sliznici, přístí měsíc bych ráda šla na KET, a někde jsem četla že ho přeferují v přizozeném cyklu ženy právě kvůli ovulaci a vytvoření žlutého tělíska...ovulaci mám každy měsíc, ale myslím že sliznici mám trochu nižžší.
čím sliznici podpořit abych se vyhla estrofemu? například v heliosu ho zásadně nedoporučují a už vůbec né ženám které normálně ovulují.
já znám pouze kontryhel, a grepové kapky. napadá vás ještě něco přírodního jak sliznici zvýšit a zkvalitnit..já ji mám v přirozeném cyklu max do 7 mm...při stimulaci na odběr vajíček jsem měla 8 mm prý krasnou tripple line. (a to prý je nejduležitější ty 3 linie)
ráda bych těch 8 mm bez hormonů, děkuji všem za rady a tipy
Na tu sliznici znám také primárně kontryhel. Tady jsou ještě další bylinky, které se dají využít a různé čajové směsy. https://www.bylinkyprovsechny.cz/nemoci/ruzne-n... (Nevím, jestli ti to nějak pomůže.)
Jinak já jsem narazila na web ditevitano.cz Zaplatila si přednášku o cvičení pánevního dna, autorka tam ukazuje cviky, velmi jednoduché, časově nenáročné. Říká, že máme "ztuhlé" svaly, naše děloha se neprokrovuje, tedy nemůže ani pořádně regenerovat a na problémy s otěhotněním je zaděláno (řečeno ve zkratce). Dále říkala, že při tom cvičení může dojít k čištění těla a posunutí menstruace a cyklus se zkrátí o 2 týdny, ale další bude zase v normálním intervalu. Já to cvičila asi tak na 50% doporučeného množství a přišla mi menstruace o 5-7 dní dříve, další normálně.
Pak jsem kdysi četla něco bylinné nápařce a spodek. Přesně si to nepamatuji, ale také pomáhá regeneraci, blahodárně působí na sliznici. Ale pro více info si to budeš muset pogooglit.
Já jsem celkem alternativní, zaujala mě meditace na pomoc při uhnízdění vajíčka 🙂
Neřešila jsi náhodou nějakého zákeřného streptokoka?
@levandule_k ahoj jj řešila, tehdy ho měl manžel v krku a nakazoval me střídavě nahoru i dolu...jsme si ho předávali 4 roky než se na to přišlo. masakr..do toho právě kyretáže atd. kazdopadne už mi sliznice neroste tak dobře jako pred kyretažemi..to poznám i na menses
@europa00 To je teda mazec.
Tělo umí regenerovat celkem dobře. Kdysi tady byl příspěvek, že žena chtěla otěhotnět, ale nedařilo se jí to, na gyndě jí řekli, že má vajíčka v totálně strašným stavu, že jedině umělé oplodnění. Odjela na dovolenou a tam otěhotněla.
@levandule_k děkuji, já už přirozeně neotěhotním..už nemám vejcovody po mimoděložních které zapříčinily ty srustyp o kyretažích nešetrných...jinka dřívě jsem otěhotněla vždy na první dobrou- co nechráněný styk to těhu .-) právě mám před KET a ted jsem po hysteroskopii dělohy a ta se jeví v pořadku už bez srustu ty mi rozrušovali před několika rokama. já mám každý měsíc ovulaci, vajičška se mi tvoří jako 20 tileté, jen nemám tu spojnici- vejcovod. právě chci byt co nejlepe připravená na KET a estrofenu se braníme protože blokuje vlastní ovulaci a tím pádem tvorbu žlutého těšlíska, ktere je celkem důležitě pro udržení embrijka. takže hledám něco co mi tu sliznici připravi bez hormonů.
@europa00 Spíš to byl takový typ, že bys mohla popřemýšlet, jak se, co nejvíc hodit do pohody, dopřát si dobré jídlo, vitamíny a tělo začne dělat to, co má.
Dost se doporučuje i Nosifol, zkus si pohledat info a zkušenosti s ním.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nikdo nic?? je zvlaštní že když kouknu nepřihlašená na koníka, tak můj příspěvek se v mobilu vůbec nezobrazuje ale příspěvkyp řed nim a ty po něm ano...i tyk teré nemají komenty. tak opravdu nevím co tam dělám blbě, i když je stánka aktualizovaná...je to divné