Jak vypočítat pohlaví miminka?

neuspech
20. led 2021

Dobrý den maminky.
Potřebovala bych radu. Máme doma kluka a teď by jsme si moc přáli holčičku, tak jsem si říkala, že bych si to vypočítala podle čínského kalendáře. Jen jsem nepochopila ten přepočet na jejich lunární věk mohla by jste mi některá porsdit, když jsem se narodila 27.8.1996 kolik mám let čínských lunárních?
Předem děkuji za radu Manka 🙂
http://www.pohlaviditete.cz/…endar-poceti

veroniqess
20. led 2021

Já teda nechci být hnidopich, ale řekla bych, že je to 50 na 50, jako se vším, podle čínského kalendáře jsem měla mít holčičku a je to kluk jako buk 😆

baruneckam
20. led 2021

Tohle ovlivnit nejde. Důležité bude, že bude druhé dítě zdravé, milovat budete jak chlapce, tak dívku 😉Já chtěla dvě holky a mám pár. Do porodu jsem byla přesvědčena, že to nedám, že nebudu vědět co s klukem a je to takový mazel úžasný, že nelituju, že to nevyšlo.

journals
20. led 2021

Hele, rada není, tohle se vypočítat fakt nedá. Je to 50:50.

gracinka7
20. led 2021

My jsme měli mít podle všech různých výpočtů, kalendářů, krve, babských pověr a všeho, co existuje, holčičku a stejně je to kluk 😀

zuzkasim
20. led 2021

Muž dostal po 2 klucích od kohosi v práci radu, že holky se dělají zezadu... Třetí je holka🙂 Ale teda nikde v okolí jsem se nevyptávala, jak které pohlaví plodili🙂

lalen1
20. led 2021

🤦‍♀️ Na rodičovství by se mely dělat psychotesty.. Kolečka, čtverečky,... do správného otvoru.. a plno by jich nepřišlo koukam 🙊

nazka
20. led 2021

@zuzkasim hehe, mám dvě holky a vždy zezadu.. Mám zaklonenou delohu, tak mi řekl doktor, že jinak nejdu oplodnit, tak to vím přesně 🤭

gramar
20. led 2021

@neuspech No podle čínského kalendáře jsme měli mít holku a máme tři kluky, takže to bude asi stejně úspěšné jako když za měsíčku půjdeš házet do potoka kytky... 😂
@zuzkasim
@nazka Zezadu pravíte, jo... hmmm že bych to zvážila 😂

janylu
20. led 2021

Já mám tři děti a všechny podle kalendáře vyšly. Jestli je to náhoda nebo něco jiného nevím, ale ty budeš mít v roce 2021 26 let.

ema90
20. led 2021

@gramar Ja bych to neriskovala s tim sexem zezadu 😀
U nas sex zezadu znamenal dvojcata-kluky 😀

lachtanice86
20. led 2021

@zuzkasim blbost. První dceři jsou 2, druha ns cestě a zezadu to fakt nebylo

lachtanice86
20. led 2021

@neuspech tohle nevypocitas. Dle kalendáře 2kluci a budou to dvě holky. Jen se divím, že tomu někdo věří

dyechampion
20. led 2021

ty cinsky veci...ja ti nevim...je to marny, pry letos by vsem meli vyjit holky...:D

gramar
20. led 2021

@ema90 OK, vdovou být nechci, tak zůstaneme u klasiky, alespoň se nenadřu 😂
@dyechampion No asi letos spoléhají na notnou dávku sexu, když loni do světa poslali nastydlého netopýra 😂

dyechampion
20. led 2021

@gramar :D :D prusvih jak hrom. a proto jim ted ty kalendare nevychazej, je to jasny.

neuspech
autor
20. led 2021

@janylu jejda tak to bych ani neměla ani zkoušet první půl rok tam mám jen chlapecky 🙉

linda_22
21. led 2021

Také mi podle toho kalendáře, krve a ještě něčeho vycházel kluk a máme naší vysněnou holčičiku.. Spíš bych hlídala ovulaci, to je asi nadějnější a u nás to asi i zafungovalo.. nebo spíš náhoda..

zrzeckas
21. led 2021

Me to segra rekla podle krve (kdo ji ma starsi) obe deti ji vyšli 😃 a polohy byly stejne 😃 (holka, kluk)

neuspech
autor
21. led 2021

@linda_22 a kolik dni před 4? Začít hned po menstruaci ?

neuspech
autor
21. led 2021

@zrzeckas nezkusila by mi taky ? Já 24 přítel 38

zrzeckas
21. led 2021

@neuspech nevim, kdy s ni budu, ale.....
Dle této metody se krev člověka každých sedm let obměňuje. Páru se pak narodí dítě stejného pohlaví jako má partner s "mladší" krví v okamžiku početí. Je-li tedy např. ženě 31 a muži 36, měl by se narodit kluk, protože muž má pouze rok starou krev, zatímco žena už tři roky.

jancabr
21. led 2021

@zrzeckas doprčic, ono to asi ani s tou krví nebude uplně 100%. Podle výpočtu bych teď v kolébce měla mít týden starého chlapečka a je tam holka 😀

dyechampion
21. led 2021

@zrzeckas tak to taky nevychazi :D :D

zrzeckas
21. led 2021

Pro srandu jsem to zkusila a taky me to vyslo opacne... Tak jsem napsala segre, jak to pocitala ona, ze ji to vyslo... Uvidim, kdy odpovi... Kamaradka to pocitala podle tohoto a ji to vyslo 🤔🤔

(Holky... Asi bude vše 50:50 a 100% opravdu jen porod.... Kamaradka mela met kluka, podle vseho možného i podle vsech doktoru a narodila se holka jak vysita)

zrzeckas
21. led 2021

Je ta kalkulacka divna.... Malou mi rekla chlapecka a muj mel mladsi krev.... A maleho mi trefila dobre, chlapecka, a zas mel muj mladsi krev... Pritom mam deti 2 roky od sebe

mahev
21. led 2021

No nevim,známá chtěla holčičku a v listopadu se ji narodil.6.kluk

zrzeckas
21. led 2021

Jinak je to pry tak 80% metoda

I zalezi, na telu obou ... Kamaradce dr rekl, ze muze mit pouze kluky a doporucili jen dva, ze dalsi tegu by byl zase kluk a muze byt zivotu nebezpecne. Segre rekli, ze muzou mit pouze holky, protoze jeji chlap neumi delat kluky, kvuli praci (aspon to tak rekla). Takže jesli zalezi i na tom, co delas, tak je to pak tezke nějak vypocitat

zrzeckas
21. led 2021

@neuspech segra psala Mne je to jedno, ale je to naprosto bez záruky. Tam jde i o početí. Takže lepší by byly datum narození a týden těhotenství.

(zpráva od ni:Spíš naopak. Kdo má starší krev. Mě vyšla Eliška, brněnská Barca i vy. Za posledních 5 let jsem se sekla 1x. Dokonce mě vyšli i britští nadlednici trůnu 😁😁)

vikinkav
21. led 2021

Ne to podle toho stari krve vychazi u obou deti - kluk a holka. Ale samozrejme to muze byt nahoda