Dobrý den maminky.
Potřebovala bych radu. Máme doma kluka a teď by jsme si moc přáli holčičku, tak jsem si říkala, že bych si to vypočítala podle čínského kalendáře. Jen jsem nepochopila ten přepočet na jejich lunární věk mohla by jste mi některá porsdit, když jsem se narodila 27.8.1996 kolik mám let čínských lunárních?
Předem děkuji za radu Manka 🙂
http://www.pohlaviditete.cz/…endar-poceti
Tohle ovlivnit nejde. Důležité bude, že bude druhé dítě zdravé, milovat budete jak chlapce, tak dívku 😉Já chtěla dvě holky a mám pár. Do porodu jsem byla přesvědčena, že to nedám, že nebudu vědět co s klukem a je to takový mazel úžasný, že nelituju, že to nevyšlo.
Hele, rada není, tohle se vypočítat fakt nedá. Je to 50:50.
My jsme měli mít podle všech různých výpočtů, kalendářů, krve, babských pověr a všeho, co existuje, holčičku a stejně je to kluk 😀
Muž dostal po 2 klucích od kohosi v práci radu, že holky se dělají zezadu... Třetí je holka🙂 Ale teda nikde v okolí jsem se nevyptávala, jak které pohlaví plodili🙂
🤦♀️ Na rodičovství by se mely dělat psychotesty.. Kolečka, čtverečky,... do správného otvoru.. a plno by jich nepřišlo koukam 🙊
Já mám tři děti a všechny podle kalendáře vyšly. Jestli je to náhoda nebo něco jiného nevím, ale ty budeš mít v roce 2021 26 let.
@zuzkasim blbost. První dceři jsou 2, druha ns cestě a zezadu to fakt nebylo
@neuspech tohle nevypocitas. Dle kalendáře 2kluci a budou to dvě holky. Jen se divím, že tomu někdo věří
ty cinsky veci...ja ti nevim...je to marny, pry letos by vsem meli vyjit holky...:D
@ema90 OK, vdovou být nechci, tak zůstaneme u klasiky, alespoň se nenadřu 😂
@dyechampion No asi letos spoléhají na notnou dávku sexu, když loni do světa poslali nastydlého netopýra 😂
@gramar :D :D prusvih jak hrom. a proto jim ted ty kalendare nevychazej, je to jasny.
Také mi podle toho kalendáře, krve a ještě něčeho vycházel kluk a máme naší vysněnou holčičiku.. Spíš bych hlídala ovulaci, to je asi nadějnější a u nás to asi i zafungovalo.. nebo spíš náhoda..
Me to segra rekla podle krve (kdo ji ma starsi) obe deti ji vyšli 😃 a polohy byly stejne 😃 (holka, kluk)
@neuspech nevim, kdy s ni budu, ale.....
Dle této metody se krev člověka každých sedm let obměňuje. Páru se pak narodí dítě stejného pohlaví jako má partner s "mladší" krví v okamžiku početí. Je-li tedy např. ženě 31 a muži 36, měl by se narodit kluk, protože muž má pouze rok starou krev, zatímco žena už tři roky.
@zrzeckas tak to taky nevychazi :D :D
Pro srandu jsem to zkusila a taky me to vyslo opacne... Tak jsem napsala segre, jak to pocitala ona, ze ji to vyslo... Uvidim, kdy odpovi... Kamaradka to pocitala podle tohoto a ji to vyslo 🤔🤔
(Holky... Asi bude vše 50:50 a 100% opravdu jen porod.... Kamaradka mela met kluka, podle vseho možného i podle vsech doktoru a narodila se holka jak vysita)
Je ta kalkulacka divna.... Malou mi rekla chlapecka a muj mel mladsi krev.... A maleho mi trefila dobre, chlapecka, a zas mel muj mladsi krev... Pritom mam deti 2 roky od sebe
No nevim,známá chtěla holčičku a v listopadu se ji narodil.6.kluk
Jinak je to pry tak 80% metoda
I zalezi, na telu obou ... Kamaradce dr rekl, ze muze mit pouze kluky a doporucili jen dva, ze dalsi tegu by byl zase kluk a muze byt zivotu nebezpecne. Segre rekli, ze muzou mit pouze holky, protoze jeji chlap neumi delat kluky, kvuli praci (aspon to tak rekla). Takže jesli zalezi i na tom, co delas, tak je to pak tezke nějak vypocitat
@neuspech segra psala Mne je to jedno, ale je to naprosto bez záruky. Tam jde i o početí. Takže lepší by byly datum narození a týden těhotenství.
(zpráva od ni:Spíš naopak. Kdo má starší krev. Mě vyšla Eliška, brněnská Barca i vy. Za posledních 5 let jsem se sekla 1x. Dokonce mě vyšli i britští nadlednici trůnu 😁😁)
Ne to podle toho stari krve vychazi u obou deti - kluk a holka. Ale samozrejme to muze byt nahoda
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já teda nechci být hnidopich, ale řekla bych, že je to 50 na 50, jako se vším, podle čínského kalendáře jsem měla mít holčičku a je to kluk jako buk 😆