Ahoj holky, častokrát vidím v diskuzích, že holky píší o prosvítání testovací rysky. Tak bych se ráda zeptala jestli je to možné, že může opravdu prosvítat, resp. je to co jde vidět na obrázku vedle kontrolní čárky ona testovací ryska? 🙂 vždy jsem si myslela, že pokud je test negativní, tak neprosvítá vůbec nic a je bílý 🙂
Takže nevím jestli jsou teda oba negativní a prosvíta “ryska” a nebo jsou slabě pozitivní
Já vím, že na těch fotkách to možná moc vidět nepůjde, ale přisahám, že v realu jdou vidět mnohem lépe 🙏🏼
Oba testy jsou negativní - a hlavně jsou nespolehlivé
ryska může prosvítat ale buď nemá žádnou barvu nebo je šedá. Často jsem měla rysku na testu, ale jak říkám, čárka je buď šedá nebo bílá a je to jen obrys. Čárka by měla být růžová
Holky, děkuju za reakce 😊
@jana_001 já jsem se na tu rysku ptala v lékárně a prý bývá tenčí než kontrolní čárka, pokud bys prý byla těhotná tak ta čárka má stejnou tloušťku jako kontrolní
tak asi ne vždy. Tento test mi toto ukázal jen na půl hodinku asi a následně zůstal negativ. Další test také negativní. Tak nevím, a to testujú po měsíci od styku
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tento test je divný dělá carky ,👻 atd ..udělat jiný typ testu