Ahoj holky, zkusila jsem si dnes udělat ovu test, ale nejsem si jistá, jestli už jsem ovu neměla. Mám celkem zřetelnou čárku v testovací oblasti, ale tak polovicni sily nez kontrolni. Tak me zajima, jak vypada ovu test po probehle ovulaci?? Díky.
Já mám pocit, že pozitivní je. Pokud správně vidím, tak ta slabší je kontrolní a ta výrazná je testovací. A pokud je testovací (ta blíž k moči) stejná nebo tmavší než kontrolní, tak je to pozitivní.
Netuším zda se nemýlím ale ovulační test Ti ukáže dobu před ovulací. Pokud se Ti zbarví test tak cca do 24 proběhne ovulace, ale to už může být úplně bílý. I v tu dobu můžeš otěhotnět.
@to2014 Já myslím, že ten druhý od vrchu je pozitivní. V grafech se bohuzel nevyznam, ale co vim, tak v grafem se ovulace ukaze az kdyz probehla. Ovulacni mocovy test je pozitivni uz pred ovulaci. Kdyz je pozitivni, ovulace by mela nastat v nasledujicich 24-48 hodinach. Proto mam radeji ty testy. Napriklad tento cyklus jsem mela test rano v 10 pozitivni a v 8 vecer uz negativni. Chci tim rict, ze nekdy je mozne, ze se testovanim clovek netrefi primo do doby, kdy by pozitivni vysel a prestoze je negativni, ovulace probehne. Ale ten druhy zvrchu mi pripada pozitivni. Tehu test jsi nezkousela?
jj, uplne 🙂 Taky drzim, at nedorazi ;)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hanulii Z jednoho testu se nic moc nepozná. Může to znamenat, že už jsi ovulaci měla, ale i to že teprve bude. Chce to testovat více dní a porovnávat jak čárka sílí nebo slábne. Někdo má celý cyklus slabou čárku, která v době ovulace zesílí. Někdo nemá čárku žádnou a objeví se až před ovulací a zůstane slabší.