Ahoj holky, změnil se mi cyklus, mám teď 22 nebo 20, otěhotnět se nedaří.
Doktorka to zatím neřeší, až to bude delší dobu.
Co vám pomohlo na úpravu cyklu a početí.
děkuji moc H
Mě pomohl obyčejný čaj žebříček + kontryhel 1:1 (teda ne na otěhotnění, ale srovnání hormonů při kojení a pomalém návratu cyklu... cyklus to teda ješt pozdrželo, ale přestaly mi lítat nálay a přestala jsem špinit v půlce cyklu.) (obě byliny se dají snaddo sehnat přes Grešíka a není to drahý.... jediný co, že se nesměj v těhu... ale holt zkuste 2-3 měsíce a pak vysadit.)
doporučuji kapky Gynex super
Ahoj holky, ráda bych vám nabídla nerozbalene kapky Gynex v originálním balení, spotřeba do 2020. A to z důvodu,že bohužel musíme řešit umělé oplodnění a v tomto případě se Gynex s dalsimi hormony nedoporučuje. Prodám za 300 Kč,kdyby měl někdo zájem,písněte.
Heli (snad je přezdívka pro tohle jméno :D ), dá se toho dělat strašně moc, nevěš hlavu 🙂 Abych kloudně poradila, potřebovala bych víc info. Od oka střelím Sarapis Plus+, pokud nejsi alergická na včelí produkty, tak vhodný pro všechny ženy (s výjimkou kojících, obsahuje šalvěj), mám s ním nejlepší zkušenost. Obsahuje hned několik důležitých vitaminů, minerálů, mateří kašičku a Q10. Podporuje průběh ovulace a prodlužuje luteální fázi. Dál je pro cyklus hodně důležitý vit. B6 a hořčík. Klidně vše spolu denně. Navíc mít dostatek zdravých tuků, vitaminů a minerálů obecně. Redukovat stres a spát v dobře zatemněné místnosti bez LED diod, digitálního budíku atd. Pokud to nejde, tak spát s klapkama na očích. Nicméně, zásadní je důkladné vyšetření, aby se přišlo na to, proč se cykly zkracují. Bez příčiny budeš léčit stále jenom projevy.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mě se cyklus dost srovnal úpravou jídelníčku - ve chvíli, kdy jsem začala mít vyvážený trojpoměr makroživin, tak mi nejen šla váha dolů (nebyla jsem vyloženě tlustá, ale pár kilo dolů mi neuškodilo), ale dost se mi upravil právě cyklus - pravidelnější, méně bolestivý, méně nálad.. prostě ty hormonální výkyvy nebyly tak strašné a i PMS jsem snášela mnohem lépe...