Ahoj,
pokousime se o mimi, jsem snad 10-11 dpo (predpokladam) a samozrejme jsem nevydrzela a testovala obycejnym testem z lekarny (znacka Galmed, citlivost 10). Vysledek snehobily. Tak jsem zklamana, ale vsichni mi rikaji, ze na testovani je brzy. Je pravda i to, ze mam cyklus od 26 do 32 dnu a ovu zatim nesleduji takze panbuh vi, kdy vlastne probehla a kdy se dostavi MS (treba 2 mesice po sobe se dostavila po 26 dnech a pak v srpnu az po 31). Takze takove testovani dopredu je o to vetsi nesmysl v mem pripade. Naposledy kdyz jsem byla tehotna tak jsem testovala az 31. den cyklu a test vysel samozrejme hned pozitivni, ale ted to nemuzu vydrzet. Prijde mi, ze jsem si tim jenom ublizila, ale jak to delate, ze vydrzite cekat az do vynechani MS? Mne to cekani prijde nekonecny a hlavne ani nevim, ktery den mam vlastne pocitat jako prvny den vynechani MS v mem pripade..
Jak dlouho se snažíš? myslim, že člověk postupem času otupí.. ze začátku jsem testovala.. ted po roce, přizám se, že mě to hodně láká, ale tak nějak vím, že to postrádá smysl a jsem jen zklamaná.. většinou začnu dopředu špinit, tak vim, že testovat už nemá smysl..🙂
Ja si taky nemohla moc pomoct a testovala nejpozdeji obden od 26. dne. Nastesti jsme se nesnazili moc dlouho. Vzdycky jsem si koupila jen jedno baleni testu, abych se musela jeste zastavit v lekarne ale k nicemu zo nebylo🙂)
jo a taky mě odradilo od testování, že i když vyjde duch před MS, tak to bohužel nemusí nic znamenat. Tenkrát mi dorazila MS za pár dnů od "objevení ducha" a já byla o to víc zklamaná, takže radši fakt počkat až po termínu (nejdelšího cyklu).
Mě taky odradilo od testování těch mnoho a mnoho neúspěchů. Člověk už pak prostě nechce být pořád zklamaný, takže jsem si říkala, že si příp. udělám test až v den vynechání.
Já jsem testovala vždy kolem ms +-3 dny, jinak jsem neměla potřebu ani, moc práce, s manželem výlety, prochajdy . A hlavně jsem si říkala, čím dřív to budu vědět, tak tím dýl bude do kontrolního ultrazvuku. U mě konkretně neplatilo , že by sílící čárky znamenaly, že je to na dobré cestě, spíše naopak.
Ja testovala 3 dny po termínu MS a pak 5 dnu a pak uz ne 🙂
Byla jsem po zamlklem těhu a za 3 měsíce se znovu podařilo, ale asi jsem netestovala kvuli strachu, ze přijdu o další 🙂
Dala jsem si datum, kdy chci testovat..nejdelsi cyklus jsem vedla jako ten, od kterého to počítám.
když jsem byla těhotná, bylo to týden zpoždění, pak jsem test zopakovala týden po a na gyn.se objednala až na 8/9 tt.
Mě druhé těhotenství a celkem za obě dvě 5 testu (dva po prvním, tři teď, protože jsem tomu nemohla věřit). I když jsem poprvé tušila, že jsem těhotná už před vynecháním MS, nikdy by mě nenapadlo testovat před. Proč taky.
Přiznávám, že když jsme se snažili o (druhé) dítě, asi čtyři měsíce za sebou jsem si udělala test vždy den před příchodem ms... Cyklus mám viceněné pravidelný, ale dlouhý (32 dní zhruba) a prostě příznaky začátku krvácení a tehu jsou podobné..
Takže ne, nevydržím.
Jednoduše do prvních příznaků těhotenství je zbytečné si test dělat, akorát se při snažení stresujete, že to ještě není. Sex si užívejte a na dítě nemyslete, přijde samo, časem..
Já ms neměla několik měsíců, takže jsem testovala průběžně ☺
@marti89 Já kdybych čekala na první příznak těhotenství, tak bych se to dozvěděla až kolem 5.měsíce ☺
Mě nikdy nebavilo lovit duchy. Prostě jsem vždy počkala na zpoždění MS a to mám fakt nepravidelný cyklus. Takže jsem testovala třeba co tři týdny.. a hlavně, nechtěla.jsem být zklamaná třeba s biochemického. A vůbec mi to nepřišlo nekonečný, prostě jsem měla hlavu jinde ( práce, stěhování atd) a to já jsem si teda na malou musela počkat hodně dlouho.
@marti89 Mně začaly lehce v 6tt, do té doby nic, jen pocity jakoby měla přijít MS 🙂.
A jak víš ze jsi 10dpo když ovulaci nesledujes?🤔
Prvního půl roku jsem lovila duchy, další rok jsem testla když jsem měla ,,ten pocit". Postupně jsem ale otupěla, a nyní čtvrtý rok snažení netestuji ani po iui a myslím že nebudu ani po ivf které mě příští měsíc čeká.
@fafetka pisi ze snad podle priznaku, ale jista si samozrejme byt nemuzu, protoze jsem to nijak netestovala 😊
@madamas to mne mrzi ze to u vas to trva tak dlouho ☹️
Ano, ale dlouho jsme neřešili náš problém, máme již syna a řešili jsme jeho zdravotní problémy. Teď je už vše v pořádku tak jsme se na to vrhli v plné síle až teď 😉🙏
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já jsem měla taky nepravidelné cykly (28-35 dnů) a testovala jsem jak divá prvního půl roku. Pak po těch zklamáních jsem se na to vykašlala, člověka asi po čase přestane bavit dívat se na bílý testy.. mně to vyšlo, až jsem na to přestala myslet a neřešila 🙂