Nejake cenne rady jak si pomoci pri snazeni se o miminko? ☺
Pokud jste schopny sexovat ob den tak vazne neni treba nic resit. Ale jestli ne, ovulacni testy bych pouzivala. A doporucuju kapky Gynex. Vic zatim neni treba. Drzim palce
být trpělivá. řád měsíců tu nehraje žádnou roli, vem to jako úmysl, přání, které má klidně leta. nemyslet si, že jsem stará, budu stará až bude velkej atp. Když už začínáš mít pocit, že to samo nejde, začni pozvolna od přírody - čaje, cvičení, joga, potravinové doplňky, hormonální joga, specializované čaje, atd. Když to nepůjde dýl (v tom řádu let), změň práci, bydlení, filosofii, životní styl. Velká dovolená přes celé léto - klidně low cost, ale být spolu, jinde, řešit úplně jiné starosti (třeba jen co budu dnes jíst a kde spát). Doporučuju lázně (Františkovy).
@nikitka2323 Každý Ti možná doporučí něco jiného. Já mohu říci jen to, co pomohlo mě: snažení se obden (to je tak akorát, spermie jsou akorát vyzrálé - určo ne každý den, to je bych řekla zbytečný). Pak určitě nějaký doplněk, kde je listovka - za mě tedy velká spokojenost s Fertility blend pro páry - ani jsme nedobrali první balení 🙂 Myslím, že není potřeba do sebe cpát x přípravků. Pokud jsi jinak v pohodě, cyklus ucházející, tak něco s listovkou stačí. Já tedy ještě měla od dr. napsaný Vitamin D3 na 3 měsíce (prý to taky pomáhá k otěhotnění), ale dobrala jsem jen 2 měsíce. Co je důležité, tak se snažit být v psychicky v pohodě a neupínat se na to, že se to třeba povede do pár měsíců. Ano, každá žena si to určo přejeme, ale v dnešní době je docela zázrak když žena otěhotní do roka. Tím neříkám, že to musí trvat rok, ale podle mě rok není zas tak dlouho. My se snažili přes 3 roky, 2x spontánní potrat - takže vím, proč to říkám. Hodně 🍀 ať se brzo dočkáš 🙂
Ahoj chci se zeptat.ms jsem měla 21.7 a s přítelem od té doby máme sex skoro denně.😁je mozmost,ue muzu byt těhotná?chodím častěji na wc a občas m i pocit na zvracení.test jsem si delala,ale zati negativní.podle.kalkulačky jsem měla plodné dny minuly tyden.nev jestli neni na test ještě brzy?
@anetabel1990 VYPLĚNNO
@biedronca Děkuji moc 🙂 Kdyby si měla nějaké další kamarádky snažilky, budu ráda, když dotazník přepošleš 🙂
@ronja55 raději rovnou Femibion. Spousta žen neumí štěpit kyselinu listovou, ani to neví. Já takhle úplně zbytečně brala listovku z lekarny Dr.Max rok a půl, efekt 0 a akorát jsem měla po ni velký hlad. Pak shodou okolnosti jsem si nechala udělat testy krevní a zjistila mutaci, kdy se listovka nestepi. Koupila jsem si Femibion a úspěch, těhotenství, bezproblémové.
Ahoj holky jsem tady nova a potrebovala bych poradit.... snazime se o mimi vic jak rok a pul od brezna jsem mela dve biochemicke těhotenství a jedno se prestalo vyvyjet v 11 tydnu uvazuji o nosifolu pomohl nekomu??
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikitka2323 Hezký den, snažte se nejlepe ob den, z moji zkusenosti je nejlepsi tomu dat volný pruběh, nesledovat ovulaci, neměřit teplotu, prostě si s mužem uživat a neřikat si že dělam dítě. Dobré je brat kyselinu listovou. Držim palce ať se brzy podaři 🙂