Jak rychle otěhotnět?

laura624
30. kvě 2019

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, zda tu má některá z vás osvědčenou metodu, jak rychleji otěhotnět. S přítelem jsem se snažila cca rok a půl, což je dost dlouhá doba, a až po takové době se zadařilo. Bohužel jsem nedávno o miminko přišla. Mělo vadu na srdíčku, takže jsem musela podstoupit vyvolání potratu ve 20tt. Teď jsem v šestinedělí, ale už teď uvažuji, že bych se chtěla co nejdřív pokoušet o druhé. Začít brát nějaké vitamíny na podporu apod. Máte nějaký tip, co třeba vám pomohlo mít rychleji miminko? Děkuji moc. ❤

marticcelli
30. kvě 2019

Můžu doporučit kontryhelovy čaj nebo kapky Gynex, od 1.dne ms do ovulace

desis
30. kvě 2019

@laura624 Me byl doporuceny kontryhelovy caj, k tomu jsem na doporuceni zname (porodni asistentka) misto obycejne listovky zacala brat rovnou Femibion 1. A muz zacal jist Selzink plus, podporuje plodnost a reprodukcni zdravi a k tomu pomaha na nehty a pokozku, jinak by mi to asi nejedl. Ale kdo vi co pomuze, pred 2 mesici jsme taky prisli o male, po sestinedeli jsme zacali znovu a zatim nic. Taky bych byla rada za nejake dalsi tipy. I kdyz se snazim spise zamestnat hlavu jinymi vecmi.

smisek2011
30. kvě 2019

Kontryhel, maliník a manžel měl vitamíny MACA

kiki1912
30. kvě 2019

@laura624 doporučila bych brát Yarilo, začít cvičit abys ses hodila do duševní pohody. A přítel jestli kouří nebo pije alkohol tak by to měl omezit na minimum,nedávat si teplé koupele. Pak bych doporučila po sexu ležet tak 20 minut ležet s nohama nahoru. Já byla teď v pondělí u dr a řekla že sem ve 4 týdnu ale dnes sem si jela pro lístek na peníze a nechala si pro jistotu udělat ještě jednou ultrazvuk a byl tam i zloutkovy váček. Přeji Ti abys brzo počala a mimčo bylo zdravé 🙂 🙂

estnka
31. kvě 2019

Jsem teď dva týdny po vyvolanem potratu v 16 tt), nám doporučili čekat na výsledek genetiky a taky na regeneraci těla. Máme čekat 4-6 měsíců.

estnka
31. kvě 2019

Dala bych tomu víc času pro klid těla i duše. I když tě chápu. Nejraději bych byla už těhotná. A jak psaly holky já začala brat ten femibion 1 a vyšlo to rychle. Tak nevím zda náhoda nebo to opravdu pomohlo. A taky psychika... začala jsem rešit práci a ne mé plodné dny a v té chvíli se objevily dvě čárky...

kiki1912
31. kvě 2019

@estnka femibion a Yarilo je to stejný. Ale na stejným způsobu narazíš i na pregnafolin 800 v dr. maxovi a vyjde Tě ten pregnafolin levně a má to samo co Yarilo a femibion

laura624
autor
1. čer 2019

Děkuji moc za rady🙂 já právě začala zase brát mamavit, brala sem ho celé těhotenství tak myslíte, že mohu normálně dal pokračovat už teď?

zelenaesmolda
1. čer 2019

@laura624
po potratu bys mela pockat aspon pul roku nez znova otehotnis,nezapomen,ze tehotenstvi je velky zaprah pro telo a ono se potrebuje srovnat a zregenerovat.

sluckynek
1. čer 2019

V červenci jsem potratila ve 22 TT příčina nezjištěna, začal se mi zkracovat čípek . Museli jsme půl roku čekat, nyní se snažíme o miminko , nasadila jsem si čaj Ludmily Mojžíšové, kapu gynex beru Mamavit a budu doufat že příští týden už to vyjde . Náhodou jsem objednaná i na gyndu. Jinak každé ráno cvičím Mojžíšovou a Pilates