Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, zda tu má některá z vás osvědčenou metodu, jak rychleji otěhotnět. S přítelem jsem se snažila cca rok a půl, což je dost dlouhá doba, a až po takové době se zadařilo. Bohužel jsem nedávno o miminko přišla. Mělo vadu na srdíčku, takže jsem musela podstoupit vyvolání potratu ve 20tt. Teď jsem v šestinedělí, ale už teď uvažuji, že bych se chtěla co nejdřív pokoušet o druhé. Začít brát nějaké vitamíny na podporu apod. Máte nějaký tip, co třeba vám pomohlo mít rychleji miminko? Děkuji moc. ❤
@laura624 Me byl doporuceny kontryhelovy caj, k tomu jsem na doporuceni zname (porodni asistentka) misto obycejne listovky zacala brat rovnou Femibion 1. A muz zacal jist Selzink plus, podporuje plodnost a reprodukcni zdravi a k tomu pomaha na nehty a pokozku, jinak by mi to asi nejedl. Ale kdo vi co pomuze, pred 2 mesici jsme taky prisli o male, po sestinedeli jsme zacali znovu a zatim nic. Taky bych byla rada za nejake dalsi tipy. I kdyz se snazim spise zamestnat hlavu jinymi vecmi.
Kontryhel, maliník a manžel měl vitamíny MACA
@laura624 doporučila bych brát Yarilo, začít cvičit abys ses hodila do duševní pohody. A přítel jestli kouří nebo pije alkohol tak by to měl omezit na minimum,nedávat si teplé koupele. Pak bych doporučila po sexu ležet tak 20 minut ležet s nohama nahoru. Já byla teď v pondělí u dr a řekla že sem ve 4 týdnu ale dnes sem si jela pro lístek na peníze a nechala si pro jistotu udělat ještě jednou ultrazvuk a byl tam i zloutkovy váček. Přeji Ti abys brzo počala a mimčo bylo zdravé 🙂 🙂
Jsem teď dva týdny po vyvolanem potratu v 16 tt), nám doporučili čekat na výsledek genetiky a taky na regeneraci těla. Máme čekat 4-6 měsíců.
Dala bych tomu víc času pro klid těla i duše. I když tě chápu. Nejraději bych byla už těhotná. A jak psaly holky já začala brat ten femibion 1 a vyšlo to rychle. Tak nevím zda náhoda nebo to opravdu pomohlo. A taky psychika... začala jsem rešit práci a ne mé plodné dny a v té chvíli se objevily dvě čárky...
Děkuji moc za rady🙂 já právě začala zase brát mamavit, brala sem ho celé těhotenství tak myslíte, že mohu normálně dal pokračovat už teď?
@laura624
po potratu bys mela pockat aspon pul roku nez znova otehotnis,nezapomen,ze tehotenstvi je velky zaprah pro telo a ono se potrebuje srovnat a zregenerovat.
V červenci jsem potratila ve 22 TT příčina nezjištěna, začal se mi zkracovat čípek . Museli jsme půl roku čekat, nyní se snažíme o miminko , nasadila jsem si čaj Ludmily Mojžíšové, kapu gynex beru Mamavit a budu doufat že příští týden už to vyjde . Náhodou jsem objednaná i na gyndu. Jinak každé ráno cvičím Mojžíšovou a Pilates
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Můžu doporučit kontryhelovy čaj nebo kapky Gynex, od 1.dne ms do ovulace