Jak prodloužit cyklus, který má 24 dní?

aleenka1234
14. kvě 2019

Ahoj holky, v únoru mi vydělali mirenu a od té dobrý mám cyklus cca 24 dní. Čím bych ho mohla prodloužit. Antinu už nechci. Moc díky za rady.

slunecnice358
15. kvě 2019

Zkus kapicky Gynex. Mohly by zafungovat. Me pomohly i dle dalsich recenzi spoustu jiným holek taky. Hodne stesti.

puhelin
15. kvě 2019

Mne pomohl kontryhel. Gynex bohuzel ne.

anysek01
15. kvě 2019

@aleenka1234 Myslím, že užitečné by bylo zjistit, kdy přichází ovulace (např. pár měsíců měřit bazální teplotu) a zjistit, jestli krátká je fáze před, nebo po ní.
Pokud by byla příliš krátká fáze po ovulaci (optimální je myslím 10-16 dní), pak se na úpravu cyklu dá brát třeba Drmek, který luteální fázi srovnává do normálu.
Pokud by byla krátká fáze před, pak jsou různé babské rady na oddálení ovulace, je jich spoustu různých, tak nebudu zmiňovat žádné konkrétní.

aleenka1234
autor
15. kvě 2019

@anysek01 já mám ovulaci hned po měsíčkách, cca 3 dny po skončení mesíčků. To mám ověřené. Myslíš teda koupit drmek? Moc děkuju za info.

dodor
15. kvě 2019

Já to tak mám taky jako ty a štve mě to. Bohužel když ovulujes takto brzo, nejde to přirozeně posunout. Ovulace určuje počátek MS. Já bych se hormonama bála. Je to zasah do organismu. Tělo je tak nastavene.

anysek01
17. kvě 2019

@aleenka1234 To ti bohužel neporadím, s posunem ovulace zkušenosti nemám. Mně Drmek pomohl na to, že se mi doba po ovulaci prodloužila z nějakých 9-10 dní na 12-13, ale ovulace mi zůstala +- stejně.

herminka
17. kvě 2019

Ahoj, já to mám podobně, celoživotně kratší cyklus (nevím, co je to 28 dní), momentálně cca 23 dní (někdy 22 nebo 24), maminka to tak měla taky, nic moc s tím člověk asi nenadělá.