Jak poznám, že rodím?

lucaaaaaaqa
9. srp 2017

Ahoooj chci se zeptat jak poznám ze rodim ? Proste hodně moc velke bolesti jako při menstruaci ? Hrozné se bojím ze to nepoznám i když to asi musím 🤔😁

janiborka
9. srp 2017

@lucaaaaaaqa Ja si porad nepripoustela,ze uz to je ono, i kdyz bylo 🙂 Ano, zacalo to jako silne menstruacni bolesti a byly v pravidelnych a castejsich odstupech. Drzim palce!

verca156
9. srp 2017

bohužel já to neznám, šla jsem na vyvolání ale sestřičky říkaly, že dokud na ně nebudu sprostá tak nerodím 😀 nestraším je to krásný zážitek nikdy nezapomenu a šla bych do toho zase

lucaaaaaaqa
autor
9. srp 2017

@janiborka no tak na to sem zvědavá :D moc dekuju

lucaaaaaaqa
autor
9. srp 2017

@verca156 pravé to si taky myslím doufám ze to nemám po mamce a babicce děti jim museli vyvolat taky :D tohle je dobrý když vám tohle sestřička řekne :D je to vlastně Prej pravda

verca156
9. srp 2017

@lucaaaaaaqa no já sem řekla že je pi*a někdo jinej 😀 ale užil si to moc, upřímně

lucaaaaaaqa
autor
9. srp 2017

@verca156 tak to si myslím

lucaaaaaaqa
autor
9. srp 2017

@verca156 tak to si myslím ze mě vyhodej :D co já jim tam vše řeknu :D

jipe
9. srp 2017

@lucaaaaaaqa já to měla po mamce apo babičce - rupla voda anic se nedělo. KOntrakce pak poznáš, pravidelná bolest, kterou musíš rozdýchat. A sprostá jsem nebyla (až na jednu výjimku, kdy mi manžel četl sms s dotazem, jak to vypadá, jsem řekla, at dotyčnou osobu pošle do pr.. a neodpovídá) :D

lucaaaaaaqa
autor
9. srp 2017

@jipe to já je tam pošlu asi všechny :D dekuju

verca156
10. srp 2017

@lucaaaaaaqa nevyhodí, ty už toho zažili 😀 mě moc pomohlo, věřit přírodě, že vše jak se děje tak má být a je to dobře, držím palce, pak pisni třeba do SZ jakej máš zážitek😉

lucaaaaaaqa
autor
10. srp 2017

@verca156 no dekuju ještě 2 měsíce :p

ivisek80
10. srp 2017

No me to zaclo dva dny pred termínem...a nebylo to jako menící se bolest ale byla to bolet ktera te lapne a už te nepustí,nemužes spat,jist proste nic ani se hejbat...a temi to bolestmi jsem jela do porodky jako prvorodicka jsem nevedela jestli je to ono...ale vedela jsem ze je strasna bolest ktera neustupuje a je porad stejna...ve ct jsem prijela do porodky a v patek vecer jsem porodila...ale ct noc jsem nespala a jen sedela na posteli nic vic jsem nemohla v patek jsem rodila celý den a vecer porodila malou...Preji ti at to uspesne zvladnes...😉 A pokud to bude bolet tak at hned zapomenes na bolest, v tu chvili jak si pochovas svuj malý poklad v naručí ja aspon hned zapomnela a byla na malou hrda i na sebe...🙂

lucaaaaaaqa
autor
10. srp 2017

@ivisek80 moc dekuju těším se na to 🙂 bude to zážitek ale já nedávám bolest při m/s natož tohle když je to 100x horší sem na to zvědavá moc dekuju už to chci mít za sebou

blahova_andrea
10. srp 2017

ono to má každá žena jinak, tak je těžké se na to připravit. já u prvního začala "rodit" někdy po půlnoci, k ránu, už nevím kdy přesně. no a že rodím jsem si přiznala až někdy mezi jednou a druhou poo. o půl čtvrté se narodil 😀 s druhou to bylo jiné. podivný pocit, sprcha a hned kontrakce po dvou minutách, takže fofr nástup. zásadně jezdím do porodnice děti jen "vypudit" 😅 vleklý porod s komplikacemi, dva dny v nemocnici pod dozorem, aby mi furt někdo něco testoval nebo poroučel...to byla moje noční můra. přeji ti hlavně pohodový porod a zdravé miminko.

lucaaaaaaqa
autor
10. srp 2017

@blahova_andrea doufám ze bude v pořádku 🙂 vždycky sem se bála jak slycham ze při porodu ženy zemřeli ale hlavně když bude malej zdravej 🙂 já sem na to zvědavá moje Mamka rodila 17 hodin doufám ze to nebudu mít po ni :D

blahova_andrea
10. srp 2017

@lucaaaaaaqa neboj.ono tech 17 h je to cele.vsechny faze.neni to vetsinou cele ty hodiny ta nejvetsi bolest.ja litala na wc, mezitim prala, vencila psa, prebirala baliky, vesela pradlo, varila...posledni pracku uz sem teda nepovesila celou.to uz se nedalo😀 ale do te doby sem si namlouvala poslicky.rozdychala a fungovala dal😅 prislo to skoro o mesic driv.prvni porod byva na xy hodin.aspon tabulkove, prumerove.ale to das.verim, ze komplikace nebudou a doba toho nejhorsiho bude co nejkratsi🙂 mmch pozitivni mysleni dela desne moc.nic horsiho nez to dobre si nepripoustej😉

ivisek80
10. srp 2017

Kazdopadne at je to x hodin ci kratko🙂Budes hrda ze jsi to dokazala rodit deti je krasna vec ikdyz to boli ale i ty kdyz se podivas na sve dite te to bude naporad stejne hrat je to neskutečne krasny a nepopsatelny pocit🙂🙂
A i ja verim ze jsi sikulka a das to...🙂

lucaaaaaaqa
autor
10. srp 2017

@blahova_andrea přesně tak budu muset jinak se zblaznim z Toho jako :p doufám ze to bude v pohodě říkám si každá to zvladla tak to zvladnu taky 🙂

ivisek80
10. srp 2017

A hlavne jestli ti smim poradit nemysli na nejake katastroficke scenare...ver ze vse dobre dopadne a hlavne pozitivni mysleni sebou🙂

lucaaaaaaqa
autor
10. srp 2017

@ivisek80 moc dekuju doufám ze ano :p budu muset teď už mi nic jiného nezbyde :/ Jo budu potom hrdá mama dala to každá dam to taky 🙂

lucaaaaaaqa
autor
10. srp 2017

@ivisek80 jooo to musím mít :p protože jinak se fakt zblaznim ať už to mám stejně za sebou :p ještě dva měsíce

evee24
10. srp 2017

Me vzbudila ráno bolest u který nejde vydržet ani stát ani sedět. Proste sem věděla že je to ono. Nutilo me to i funet. Jinak mela sem i falešný výjezd kdy sem si myslela že rodim, ale nebylo to takový intenzivní. A Já teda nenadávala 😀 trpěla sem potichu

pafca4
10. srp 2017

mně v porodnici říkali, že dokud se směju a povídám, tak nerodím. Měla jsem teda porod vyvolávaný, ale jak se to opravdu rozjelo, tak už jsem se opravdu smát nedokázala, ani v klidu povídat... 🙂

ivisek80
10. srp 2017

Ano spravny pristup🙂 Ano jak rikas za tu bolest to fakt stoji a jeste kdyz to male ma neco po tobe a kouka na tebe malima ockama je to fakt nadherne...ja se priznam ze jsem byla na malou strasne zvedava jak bude vypadat ci jestli bude mit neco po me a po pripade co bude mit po me a tesila jsem se az ji poprve pochovam...🙂

lucaaaaaaqa
autor
10. srp 2017

@ivisek80 těším se na to samé 🙂 sice jsem asi moc mladá mama jak všichni říkají ale doufám ze to zvladnu mám uzasneho přítele který se o nás postará a hlavně doufám ze bude rad 🙂 a bude mi i jako podpora Pomáhat nejelpsi pocit když pak do těch rukou někoho dostaneš 🙂 lepší než trpět jen tak 🙂

liliana2016
10. srp 2017

To poznáš,tomu věř. Já měla bolesti dost dlouho, ráno v 5 jsem jela do porodky a dokonce mě poslali domů, že ještě určitě nerodím. V 10 jsem tam jela s kontrakcemi po dvou minutách a ejhle porod rozběhlý... Já se prostě naložila do teplé vaby a kontrakce nepřešly, tak to bylo jasný. Možná ti praskne voda, to taky poznáš 😀

lucaaaaaaqa
autor
10. srp 2017

@liliana2016 to bYch tam zustala :D no oni jsou jak pitomy zustala bych tam ležet :D když mě to bolí tak to proste pride :D no já si myslím ze ne furt mám takovej pocit ze to budu mít v rodině a budou mi vodu pichat :D mohla by mi prasknout věděla bych ze nejedu zbytecne :D

biedronka10
10. srp 2017

Ja mela vyvolany porod. A uprimne, 13 hodin tezkych kontrakci po minute jsem uz nedavala. 2x mi dali epidural, pak uz ne. Porod byl komplikovanejsi a drsnejsi. Primar, ktery mne asi v pokovine vysetroval rekl, ze u vyvolaneho jsou ty kobtrakce horsi, silnejsi. Co budu povidat, byla to strasna bolest, to se musi zazit, ale mala mi ta to stoji.

lucaaaaaaqa
autor
10. srp 2017

@biedronka10 opravdu? Moc v klidu teda nejsem ale musím to zvládnout nevím do čeho jdu takže strach jako ještě nemám ale asi to pride :/ psala jsem ze já m/s nedávám vůbec mám šílený bolesti všechny bych nejradši poslala někam a Proste ze školy sem vždycky musela domu i Čekat dvě hodiny než to bude dobrý :/ hrůza sem zvědavá na tohle

jipe
10. srp 2017

@lucaaaaaaqa já to měl od rupnutí vody cca 36 hodin, od nástupu kontrakcí 16hodin, od bolesti jsem zvracela, epidural jsem odmítla a budu rodit podruhý :D To dáš a následně zapomeneš 🙂 Hlavně správně dýchat