Jak otěhotnět? Máte tipy? Polohy atd.

cuciii
10. říj 2014

Maminky, máte některá nějaký tip jak jste otěhotněla???.. Polohy atd... Já teda měřím BT, a ovulační testy si také dělám.
Děkuji za rady

nadja73
10. říj 2014

jen jsem si prvni mesic merila BT, abych vedela, jestli dobre funguju a pak jen slóulozit a soulozit 🙂 my teda ob den od konce MS nebo aspon od 10. do 20 dne 😉

evaamy
10. říj 2014

Nemyslet na to. My se "snažili" tři měsíce, pak jsme se na to vyprdli, že nás to nebaví se na to furt soustředit a ze až se zadari tak se zadari, protože co má být to má byt. A po dalších třech měsících se zadarilo.

evaamy
10. říj 2014

A taky jsem nechtěla, aby se z toho stala nějaká "honba" takže jsem si nekupovala žádné ovu testy ani nemerila bt. Příjde mi to takové "na sílu"

eldoradoh
10. říj 2014

Nemyslet na to, soustředit se na jiné věci a "nevyrábět jen miminko". Prostě se uvolnit. Zadařilo se nám po 4 měsících.

cuciii
autor
10. říj 2014

@evaamy tak já si BT měřím hlavně abych věděla kdy to mám dostat, to je zarucena metoda v den kdy mi spadne teplota tak vim ze to prijde :D:D.. Ovu test jsem si koupila jen jednou.. no a piju Kontryhelový čaj už 2.cyklus

pupickova
10. říj 2014

Já bych zkusila sex 😎 😀

sykorkaa
10. říj 2014

Nic nemerit,zadny testy a snazit se myslet na neco jineho a pak to pujde.

kocicinka
10. říj 2014

Asi sexem, ne? 😀

petrasipkova1
10. říj 2014

🙂 já teda už dlouho vím jak se dělají děti, takže se s manželem milujeme obden, samozřejmě že na to člověk myslí, ale užíváme si to a stoupla nám i chuť, když víme, že z toho může něco vzniknout 🙂 , jinak nic, ovulaci cítím, bolí mě břicho jako čert, zrovna včera 🙂, beru listovku, manžel SelZin a uvidíme. Dle gynekoložky folikuly v pořádku. Cyklus jakž takž 298-32. Pokud se do půl roku nezadaří chce jít manžel na spermio. Jinak nic. Doma mám nějaké vzorky Nosifolu, ale zatím jsem se bála, aby mi to třeba nerozhodil cyklus jak jsem někde četla. Uvidíme, když to déle nepůjde tak budeme řešit co dál... 😉

berenika39
10. říj 2014

a sex máte?

frantiska85
10. říj 2014

Nač nějaké testy, grafy, teploty. To je akorát zbytečný stres a vopruz .
Často souložit a ono se to do vhodného termínu prostě trefí.

weru88
10. říj 2014

Přesně, jak píšou holky. Na vše se vyprdnout (měření BT a podobný voloviny), užívat si sex a hlavně na to nemyslet! 🙂

cuciii
autor
10. říj 2014

háháháhá... to mi je asi jasné že sexem 🙂 zas tak blbá nejsem!!

lenicka07
10. říj 2014

@cuciii Nejlépe se vykašlat na všechny "zaručené" metody a užívat si sex bez ohledu na to jestli máš či nemáš plodné dny a bez ohledu na nějaké řeči typu "sex nejlépe obden"

evush
10. říj 2014

Ale v Bravíčku psali, že možná i líbáním, ne? 🙂

mafeska
11. říj 2014

nedělat nic z toho co píšeš a nestresovat se 😉

kijokena
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
smardik
27. říj 2014

že by sexovat? já to teda brala tak, ano chceme miminko ale taky si to dělání užít, takže sex byl když jsme měli chut, žádné dneska jo je šance, dneska ne, prostě nechat tomu volný průběh

jediné co jsem dělala bylo brala od začátku kyselinu listovou, tot vše. no a nepila alkohol ale já prakticky nepiju vůbec, takže nic nového

tatko_smolko
12. led 2015

@cuciii ahoj myslim si ze v dnesnej dobe sa uz tato cinnost pomali stava akymsi ludskym strojom na vyrobu deti, a kde sa podela ta jednoduchost a ladnost ist spolu na veceru do kina na zabavu do divadla priat domov otvorit si flasu vina stravit pohodovy vecer a ked nadide ta spravna chvila nechat to na pritodu nejaky cas ....ako risit tak teraz mam taku a taku teplotu tak sup sup podme na to 😉 a tiez riesit aka je najvhodnejsia poloha ... to su len zbytocne komplikacie ktore k takemu niecomu su uplne ale uplne zbytocne ...poloha je taka vhodna pri ktorej sa spojite na sexualnej urovni a myslim ze prirode je jedno kto na kom spinkal ... co by som mozno len asi doporucil chce to prijemne miesto ( wellness pobyt, vykendove pobyty....)kde to bude romanticke a kde budete psychicky emocionalne a emocne odblokovany a zabudnete na starosti bezneho vsedneho zivota ..... ale hlavne nerobyt s toho cinnost vsedneho a stereotipneho charakteru ... vela zdaru a drzim palce ...😉

alen_ka
13. led 2015

@tatko_smolko tou dobou to určitě není, naopak dřív byl manželský sex provozovaný za jiným účelem než plozením dětí docela luxus🙂

alen_ka
13. led 2015

@cuciii většinou se radí, aby žena po sexu nějakou dobu ležela a ještě lépe zvedla pánev, zabrat to vždycky nemusí, ale zákon gravitace se popřít nedá 🙂

michalusenka
15. led 2015

Chapu jak to myslis. Skoda ze nekdo si z tebe delaj srandu.ja uz mam taky roky a nechce se mi dlouho cekat ze tomu necham volny prubeh.navic ted mam nejaky problemy takze delat to furt a doufat ze z toho nevo klapne je nemozne.chci to zkouset v obdobi plodnych dnu.uz skoro dva roky neberu antinu tak to podle hlenu poznam kdy mam..hodne zdaru ti preju

zipik
16. led 2015

jelikož ani jeden prcek nešel náhodou...teď u druhého to trvalo 4 roky...procházela jsem různě rady i diskuse a možná je to jen blbost a byla to náhoda, ale četla jsem, že dobré je, aby žena měla orgasmus do půl hodiny po, že se pak spermie hezky posouvají a to že to vyšlo hned ten měsíc, co jsme to zkusili...může být náhoda nebo taky ne 🙂

tatko_smolko
18. led 2015

@alen_ka tak ano aj v tejto oblasti za deju zmeny ..vtedy to bolo viacej tabu a ludia neboli otvoreny tak rieseniam ako dneska , kazda doba so sebou nesie to svoje ....ci uz pozitivne alebo negativne