Jak nejrychleji otěhotnět?

luci_nka17
18. led 2017

Chtěla bych se zeptat jak nejrychleji otěhotnět? S přítelem se nám ňák nedaří proto prosím vas o radu 🙂 dekuju

katka9184
18. led 2017

Doporučuji pít kontryhel a maliník 🙂 My se taky snažíme první měsíc, tak držím palečky.

marketa11112
18. led 2017

pouzit ovulacni testy.. vis tak, kdy je opravdu sance otěhotnět.. pritel to vedet nemusi, aby pak třeba nebyl zbytecne nervozni.. ja to tak udelala.. první dite se nam zadarilo první mesic, druhé druhy mesic...chce to mit pohlavni styk pak třeba 2 x , 3 x kolem ovulace.. klidne den před, primo v jeji den a den ci dva po ni.. 🙂).......

alinkaa01
6. bře 2017

Ahojda zdravím všechny, my s přítelem se snažíme 4 měsíce :( už jsem z toho hotová ono se řekne na to nemyslet :pocitac: zapisuji si dny ms i tuleni, zítra má přijít ms a já se modlím aby nedošla týden před ms jsem prozvracela :oops: a prsa bolí ale min než obvykle, 8-9dpo jsem zkoušela TT a / koupila jsem si kontryhelovy čaj a ode dne kdy přijde mrcha začnu, ale moc bych si přála aby nedošla :( jsem tak zklamaná že si nemyslím že by to vyšlo. A držím všem palečky :srdce:

absintka19
6. bře 2017

@alinkaa01 4 mesice? To je jeste nic 🙂 pokud se paru nedari vice nez rok pak muzes panikarit 🙂 hlavne to tolik nehrit, stres dela svoje 🙂 dobre vim o cem mluvim 🙂

mili34
16. bře 2017

@katka9184 Ahoj 🙂,chtěla jsem se zeptat jestli už se zadařilo ? 🙂My jsme se s přítelem první měsíc pokoušely a nic,tak uvidíme jak nám vyjde březen 🙂.

katka9184
16. bře 2017

@mili34 ahoj, nezadarilo, protože mi na roční prohlídce náhodou doktorka našla slepák, takže hned na laparoskopii a tam mi našli i obrovské srůsty, takže jsem teď po operaci...Tak máme chvíli půst, pak na to vlitneme a budu doufat, že když nám to dva měsíce nešlo, že za to mohly ty srůsty...
Přeji, ať se ti brzo zadari👏

veronikav31
16. bře 2017

@alinkaa01 4 měsíce? to není žádná doba, vykašli se na testy a užívejte si doma sexu.Kdyby to nešlo víc jak rok tak neřeknu,ale takhle brzo se fakt zblázníš.Já si na první těhotenství počkala 2,5 roku a nakonec se nám po 5 letech snažení,neúspěšných těhotenství a pokusů o Ivf narodila dcerka. Teď zkoušíme druhátko doma

mili34
20. bře 2017

Ahoj holky 🙂,máte nějaká zkušenost s gelem pro početí Conceive plus?Nebo s doplnkem Fertiprona - Chytré miminko? Užívám ted první měsíc,tak že by to ted pomohlo a vyšlo to .. 🙏🙂

mili34
20. bře 2017

@katka9184 Tak já jdu na preventivní kontrolu 28.3.,tak snad vše bude o.k.Člověk nikdy neví.Aby mi tam taky něco nenašel.

vanea
20. bře 2017

Holky u naprosto zdravého páru je každý měsíc šance na otěhotnění pouze 15 % i za předpokladu, že se snaží tento zdravý pár obden ;) tak neřešte to, že se to 4 měsíce nedaří, je to normální..pokud tomu chcete pomoct, tak sledujte ovulaci - existují ovulační testy (musí být naprosto jasně pozitivní), po tomto poz. testu nastává ovulace za 12-48 hodin. Ovulka u běžné ženy je mezi 11-18 DC, v tyto dny tedy odpoledne testovat. (ano odpoledne, není to těhu test) Snažit se pak o mimčo v tyto všechny dny nejlépe... Jako supr pojistka k testům je měření BT, to se nebudu rozepisovat, najdete na netu i na koníkovi šílené množství informací =) důležité je měřit se ráno vždy ve stejnou dobu ještě před vstáváním (v noci spát a necourat se po bytě), ráno změřit ještě v posteli (vždy meřit stejně! tzn si vyberte už na začátku, zda vaginálně, análně, přinejhorším v ústech) a hodnoty poctivě zapisovat do nějaké aplikace. Poslední den nízké (nikoliv nejnižší) teploty je ovulace, 3 dny po ní musí být teploty vyšší, než v posledních 6ti dnech. Měří se od konce MS do začátku další MS. Držím palce🙂

mili34
20. bře 2017

Holky a jak často se doporučuje pohlavní styk když se pár snaží o dítě?Asi denně ne že?Někde jsem slyšela,že pak spermie nejsou vyzrálé?

vanea
20. bře 2017

@mili34 ob den v době plodných dní a ovulace🙂

mili34
20. bře 2017

@vanea Tak to je o.k 🙂 děkuji

kimh
20. bře 2017

ahoj holky, my jsme tak od 5 dne co MS skončila měli sex obden a zadařilo se napoprvé a nemusela jsem nic sledovat a měřit 🙂

flamarion
20. bře 2017

Také jsem vyčetla, že i u zdravého, pravidelně souložícího páru, je pravděpodobnost kolem těch 20%, že se zadaří, a to i za předpokladu, že se trefí do ovulace. Takže no stress, pokud to nejde hned. 😉 Obecně se říká, že problém nastává, až když se partneři intenzivně snaží rok a nic...Pokud chvátáš, zaměřila bych se na tu ovulku - pokud nejsi trpělivá na měření bazální teploty (protože upřímně, ten graf si musíš vést alespoň tak tři měsíce, aby sis z toho dokázala udělat představu, jak tvůj cyklus funguje), zkoušej testy. Ovšem poleze to trochu do peněz, pokud budeš třeba půl roku každý měsíc testovat...Nejhorší je se na to upnout až moc, to je cesta do pekel. Nejrychleji vždycky otěhotní ty, které to moc neprožívají a vlastně by jim ani moc nevadilo, kdyby to ještě pár měsíců počkalo... Těm se vždycky zadaří "na první šťouch". :D Je to nefér, ale je to často tak...

flamarion
20. bře 2017

@kimh Tak pokud někdo žije čilým sexuálním životem, to znamená, že sexuje pravidelně minimálně třikrát do týdne, je zbytečný vyhazovat peníze za testy...Protože je prakticky jisté, že se do těch plodných dnů trefíte. 😉

katka9184
20. bře 2017

@mili34 ahoj, záleží, zda tě neco bolí, mne bolelo pořád břicho.
Uz mám naštěstí po laparoskopii a priznam se, ze jsme to s přítelem nevydrželi a hupli na to.
Zítra by měla být ovulace, tak snad přijde, zatím nic moc nepozoruji :(

flamarion
20. bře 2017

@mili34 Někde jsem četla, že to je nesmysl, pokud nebudete souložit několikrát za den, nemělo by to mít tak zásadní vliv. Ale obecně se doporučuje obden. Tam je takřka jisté, že se do těch správných dnů trefíte. 😉 Hlavně si z toho sexu nedělat jen misi za potomstvo, obávám se, že zvlášť chlapy to pak brzo otráví.

mili34
20. bře 2017

@katka9184 Bolest podbřišku pocituji většinou jen v době ms a ovulace jinak ani ne 🙂.Maximálně jsem někdy nafouknutá 😅

katka9184
20. bře 2017

@mili34 Tak žádný strach, to bude cajk😉.
Jak dlouho se snažíte? My 4. cyklus😔

mili34
20. bře 2017

@flamarion Ted mi vycházejí plodné dny od středy 22.3. do 27.3 ale jen podle výpočtu ovulky na Hippu.cz ,takže teoreticky někdy v sobotu-neděli.

mili34
20. bře 2017

@katka9184 Ted teprve druhý cyklus 🙂

mili34
20. bře 2017

@katka9184 Přítel už se divil ,že to nevyšlo 😀.Možná o tom přemýšlí víc než já .

vladienka
20. bře 2017

Za mna rozhodne kontryhel dvakrat denne a sex obden.. vyslo na prvykrat, ale len biochemicke, dalsi mesiac uz to vyslo naozaj 🙂

kimh
20. bře 2017

@flamarion Já předpokládala, že když chce někdo dítě aktivně sexuje 😀 Je jasné, že když to dají 4 krat za měsíc tak se asi nepovede 😀 přítel si užil sexu a ted ma smulu, před tydnem jsem to zjistila, takže mame radši pust 🙂

hanulkaha
20. bře 2017

I nám vyšlo mimi napoprvé, sex jsme měli každý den 4 dny před ovulkou a i dva dny po ní 😇
Jinak jsem ještě zobala kyselinu listovou a po sexíku pěkně zadeček nahoru 😉
Držím všem moc pěstičky, ať se brzy zadaří 👶

flamarion
20. bře 2017

@kimh Tak pokud se někdo trefí ve správný okamžik, teoreticky to bohatě stačí jednou... :D Čili pokud někdo z jakéhokoli důvodu nemá sex pravidelně (vytížení v práci, manžel často na cestách, důvodů může být x...), jediná šance je sledovat tu ovulaci a přizpůsobit tomu holt ten sexovací program...Jasně, moc romantický to teda není, ale v některých případech je to jediná šance jak uspět...

kimh
20. bře 2017

@flamarion Tak to jo, to jina šance neni 🙂

katka9184
20. bře 2017

@mili34 to by jeden do těch chlapů neřekl, ze nám budou takovou oporou.🙂
Moc bych chtěla, aby se zadařilo👶

vanea
20. bře 2017

@kimh tak my měli zrovna v měsíc, kdy se zadařilo, sex jen 2x :D celého půl roku pravidelného pachtění a nakonec jsme to zvrzli takto :D