Ahojky holky 🙂 vlastně to ani tak není problém s otěhotněním jako spíš strach z toho, aby se neopakovalo to, co se mi stalo v létě...v 7tt jsem potratila doktor mi dal utrogestan a ascorutin, ale bohužel už bylo pozdě;( hrozně mě to ranilo moc bych si miminko s přítelem přála 🙂 Tak se chci zeptat na Vaše zkušenosti a rady ohledně stejného problému? Braly jste třeba něco nějaké vitamíny, prášky atd. co by pomohlo předejít opakování 😒 Moc děkuji
Delej si tehotenske testy tak mesic po vynechane menstruaci a nebudes si muset timhle stresem prochazet. Kdovi kolik sem mela potratu ja, ale kdyz to nevis, neboli to a je porad lepsi v 7. tydnu spontanne potratit, nez ve 14. tydnu jit na vyvolavany porod kvuli tomu, ze zrovna tenhle plod se nepovedl, prece jen dobrych 50% oplodnenych vajicek se bud ani neuhnizdi (o tom nastesti ani nevis, tehu test ti to jeste neukaze a na krev kazdy mesic snad nechodis) nebo se potrati v prvnim trimestru. Zdrave miminko je maly zazrak, cim min se budes stresovat a na probihajici zacatek tehotenstvi upinat, tim driv budes takove zdrave dite drzet v naruci
Mně kamarádka (porodní asistentka) říkala, že do 9.týdne se to stává, že se plod prostě neudrží. Po 9.týdnu to prý už bývá z nějakého, třeba genetického, důvodu. Já přišla o miminko v 17.týdnu a taky nechci, aby se to opakovalo. Ale obávám se, že jen takhle nic nepomůže. Já bych chtěla absolvovat nějaké genetické nebo krevní vyšetření... zatím nevím výsledky, proč se to stalo. A bohužel kolikrát se to ani nezjistí
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, chci Ti napsat, že takto rané potraty, které jsou dílem přírody, mívají svůj důvod a miminko třeba nemuselo být úplně v pořádku, je to věc přírody, která se mi stala, a doktor takto vysvětloval. Nyní již mám dvě zdravé děti. Bude to ok, uvidíš!