Zdravím ženy,
Vím že tohle téma je ošemetné a prostě nelze se tím úplně řídit.
Máte nějaký typ nebo radu jak na chlapečka? Vím,že na každýho funguje něco jiného a ovlivňuje to "chlap".
Zajímalo by mě zda někomu některé typy fakt vyšly.😉
Díky 🙂
@lalolita mam dvě holky, obě v den ovulace, tohle nijak neovlivnis
Sex zezadu, v den ovulace, dvojcata 😀💙💙.
A tady na ty blbosti neverim, vzdycky je to 50:50, takze sance, ze vam to vyjde a bude to kluk je celkem velka 😂.
@lalolita
odchyt si spermie a zeptej se jich,ktera nese muzske pohlavi a ty ostatni utri do prosteradla
to sa fakt ovplyvnit neda, cokolvek, co "zarucene fungovalo" je nahoda.
@zelenaesmolda vtipný 👏👏👏
@ema90 ja vzdy na tomto ukazujem, aka je pravdepodobnost a statistika zaujimava 🙂 sanca, ze sa ti narodi prve dieta chlapec je 50%. Sanca, ze budes mat 5 chlapcov po sebe je relativne "mala", ale sanca ze dalsie dieta bude zase chlapec je zase 50%, hoci sanca, ze budes mat uz 6 chlapcov je fakt pomerne mala... ale budem to riskovat? 😀
Já umím i holčičku jako 😁 ale těhotenství s ní bohužel nedopadlo, takže za třetího kluka jsem vděčná,hlavně že je zdravý 🍀
@kevi1 jo? 😀 tak uvidíme za 13 dnů na screeningu 😀 jsem fakt zvědavá zda je malá šance na to,abych měla po sobě 5 synů 😀 ale při mé smůle to bude zase pátý chlapeček,ale to je jedno ♥ hlavně ať je bobek v pořádku,budeme ho milovat stejně,jak ty 4 co už máme ♥ akorát asi bude beze jména 😀
Měla jsem takovou teorii a čekáme druhou holčičku 🤣 takže těžko říct 🤣 Syn je z předchozího vztahu. Další zkoušet nebudeme, abychom nedopadli jako jedni příbuzní se 4 holkama 😉
A kdybyste měli dlouhou chvíli, mrkněte na film Ptáčníkův syn 😉
Mam syna a dceru a obe vysly podle Jonasovi metody😊
Manžel kdysi kdesi vyčetl, že spermie "holčičky" přežívají déle, než ty "chlapečkovské". Takže na kluka jsou prý potřeba nově vytvořené, na holku naopak uležené v "zásobníku". Čili chceš - li kluka soulož obden, chceš - li holku vyčkej aspoň týden a pak teprve měj styk. Tak nějak to tam bylo. 😁 My nakonec neměli potřebu teorii ověřovat, takže nevím, zda funguje 😉.
@juliemichal sanca ze budes mat piateho chlapca v rade je fakt hodne malicka, ale stale mas len 50% sancu ze to bude tentokrat dievca 😀
@kevi1 haha haha 😀 to ano,do porodu to je 50/50 😀 😀 u třetího těhu mi tak říká sestra z gynekologie,nezoufejte,že je to třetí kluk,máme tu tolik pacientek,které se dočkaly dcery u čtvrtého dítěte 😀 hah a co já mám? 😀 já mám čtvrtého kluka 😀 😀
@juliemichal pravdepodobnost ze budes mat 5 chlapcov po sebe je asi 3% 😀
@juliemichal Švagrová má takhle čtyři holky a pátého kluka. A manželova teta naopak, čtyři kluky a pátá je holčička 😊 No a naši známí mají zase šest kluků 😀
Je to prostě vždycky náhoda 🙂
Můj manžel už třikrát dělal kluka.. zaručeně kluka 😀 Napočtvrté už ho ale zkoušet nebudeme, protože je evidentně neumí 🤷🏽♀️😀
No tak jelikož to ovlivňuje chlapský X tká s tím moc neuděláš,ale kezby se dalo... kezby 😀😀
Ať to děláme jakkoli máme vždycky kluka 😂 ( pro nás by to chtělo zaručenej tip na holčikču, ale myslím, že by fungovalo maximálně vyměnit partnera 😅 ). Po pravdě, my teda nikdy neřešili co se nám narodí. Člověk se má radovat ze zdravých dětí a neřešit "hlouposti". 😉
@kevi1
@juliemichal moje babička měla 6 holek za sebou 🤦
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mám tři kluky. Dva počaté ze sexu den před ovulací, jednoho z 3 dny před. Podle mě to je prostě loterie. Neřekla bych,že na každého funguje něco jiného,ale že nefunguje nic. 😁