Ahoj, zajímají mě vaše zkušenosti s dávkováním kapek GYNEX. V příbalovém letáku je uvedeno 1 - 3x denně a množství 2 - 7 kapek. Zdá se mi to jako dost velký rozsah... Jak jste si kapky dávkovaly vy ? Cyklus mám pravidelný s délkou 27,28 dnů. Výraznou úpravu cyklu tedy nepotřebuji. Spíš je beru na podporu početí. Co mi poradíte, jak si kapky dávkovat ? Taky jsem četla, že je mohou užívat i muži. Máte s tím některá zkušenost ? Děkuji 🙂
ahoj, používám již 3 měsíc, vždy 3 týdny a 1 týden pauza po 6 kapkách 3x denně...záleží jestli je chceš používat "na pohodu" nebo léčit nějaký konkrétní problém...to by pak počet kapiček měl být vyšší...držím palce ať kapičky zaberou;)
A na jak dlouho tech 30ml je ?? vydrzi aspon na 2x21dni (2 mesice) ?
holky , oppet se snazime oo druhatko , minule jsem je nezacala brat . jsem po zamlklem potratu v 7 tt.. a ted jsem 14 di po kyretazi .. potrebuju nastartovat delohu .. kolik kapicek 3x denne .. stacci 3-4??
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kdyby se je někdo rozhodl užívat kapky Gynex, dr. mi poradil toto dávkování: 3x denně 5 kapek 1/2 hod. před jídlem nebo 1 hod. po jídle 🙂