Pokud nekdo mel zdravotni problemy a ovlivnilo to delku snazeni prosim do zavorky vedle poctu mesice napsat zdravotni problemy.
Zajimala by me statistika 🙂 dekuji
2m
1. 6 měsíců
2. ( S jiným partnerem) 3 roky, nakonec IVF vyšlo na první pokus
3. Zatím 2,5 roku, 3 neúspěšné KETy, zkoušíme dál.......
12 mesicu
měla jsem zamlklý potrat-v říjnu na zákrok,do prosince jsem nesměla otěhotnět a v lednu jsem hned otěhotněla na konci plodných dnů🙂
První syn hned, druhý 10 měsíců
3 měsíce
u obou 1 měsíc
3 měsíce (vysazení HA leden 2014 ( po 14 letech), cyklus až červen 2014 (24 -32 dní), volný průběh od září 2014, početí začátek prosince 2014)
prvni- hned, druhe- hned, treti s jinym partnerem hned a na posledni stale cekam, uz pul roku nic (upravuje se cyklus po porodu)
4 roky...oba zdravi...takze psychika..
Měsíc 🙂
První bylo hned,druhé 7m 😉
První hned po vysazení antikoncepce, druhé 5 měsíců (po vysazení antikoncepce jsem měla nízkou sliznici a nedostavovala se ms)
1měsíc
Prvni 5 mesicu,druhe hned😉
První 3 roky a na 5. pokus IUI (jen moje intolerance na sperma a asi taky moje hlava 😉 ), druhé - dvojčata - hned na první pokus a přirozeně 🙂
pul roku
u obou cca 6 měsíců
5 měsíců
První těhotenství - 3 měsíce (bohužel zamlklý potrat v 9tt), poté revize a ihned po první porevizní menstruaci jsem otěhotněla znovu
12 mesicu
u obou dětí 1 měsíc
U první 10 měsíců, druhá 12 měsíců a u třetí jsme se nesnažili 😀
1. 21 měsíců
2. 9 měsíců
u obou jsem neměla ovulaci, při prvním jsem zobala nějaké pilule a při druhém jsem chodila na injekce 🙂
Prve po 4. mesiacoch ( HAK vysadena este 5 mesiacov predtym) druhe hned na prvy šup 😀
Jedno otěhotnění 2. měsíc a další pak 3. měsíc po začátku zkoušení.
4 měsíce
...asi zkazím průměr, u první lentilky 5 let, u druhé 3 roky... (oba s manželem zdraví, vše v naprostém pořádku, jen se k nám holkám asi nechtělo 😉 😉 , takže jsme si na ně pěkně počkali, a naštěstí se přirozeně dočkali...)
2 m
mám vyoperovanou stitnou zlazu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
7měsíců (5měsíců se mi upravoval cyklus po vyssazení HA)