Jak dlouho Vám trvalo otěhotnění při častém kojení?

snezenka123
23. lis 2016

Jak dlouho Vám trvalo otěhotnění při částem kojeni?

Kojím 18 m dcerku. . V noci často, přes den taky hodně. Ms Mám už rok. Moc děkuji za odpověď 🙂

soyevita
23. lis 2016

@snezenka123 Dceři bylo 6,5měsíce ,když jsem znovu otěhotněla .Byla plně kojená.Menstruaci jsem měla pravidelně od šestinedělí

snezenka123
autor
23. lis 2016

Mé právě gyndar řekl, že muzu mit opožděnou ovulaci. .nebo taky žádnou. .tim jak pořád kojím

mwkaty
23. lis 2016

Já otěhotněla taky při častém kojení. Kojila jsem snad 10 krát denně, synovi bylo 18 měsíců. Takže pokud ovuluješ, tak proč by ne🙂 Hodně štěstí,..

lajla
23. lis 2016

Já taktéž...ale ms jsem dostala až v roce a půl malého, kojim furt

snezenka123
autor
23. lis 2016

@mwkaty no Já nevím zda ovuluji. . Snad ano. Minuly měsíc gyndar řekl, že mám folikul 16.3mm a to jsem byla asi 16 DC. ..

aronek
24. lis 2016

@snezenka123 Ahoj, pokud jsem kojila, nikdy jsem neotěhotněla a že jsem chtěla. Mladšího synka jsem kojila do 40 měsíců, pak už jen málo a stejně jsem otěhotněla až měsíc po odstavu. 😒

mwkaty
24. lis 2016

@snezenka123 Tak zkus ovulační test. Nebo ať ti gynekolog udělá folikulometrii. Jen mu řekni, že chceš vědět, jestli máš ovulaci, měl by tě vyšetřit. Já už jsem teda nekojila přes noc. Jen přes den. Občas jsem dala v noci, když bylo nějaký bolení nebo zlé sny. Jinak otěhotněla jsem asi po 5-6 měsících, co jsme se nechránili.

snezenka123
autor
24. lis 2016

@aronek já při kojení tehdy otehu. ..asi je to individuální. My si řekli s mužem, že tomu necháme do konce roku volny průběh. Tak se uvidí.

aronek
24. lis 2016

@snezenka123 taky jsme tomu nechávali volný průběh, ale prostě při kojení to nešlo, přitom ms byla od šestinedělí pravidelná 😉 Na každého to působí jinak 😉

snezenka123
autor
24. lis 2016

@aronek Jj každé tělo je jiné🙂však se uvidí. .. bud jo a nebo ne😉