Zdravim vas vsechny, antinu jsem vysadila v breznu a dneska jsem byla na kontrole u gynekolozky a ta mi rekla at zazraky necekam, ze to muze trvat rok, ze to vypada ze me vajecniky se jeste nevzpamatovaly z vysazeni 🙁. Mate nektera podobnou zkusenost ze strany MUDr? Drive, kdyz jsem se ji ptala, zda po vysazeni nejsou moc problemy, rikala, ze se nemusim bat. Necekala jsem, ze to bude hned, ale s temi vajecniky me trochu vykolejila. 🙁
@markitka7 taky jsem měla ihned po vysazení antikoncepce pravdilenou MS, ale to ještě neznamená, že prášky přestaly fungovat 🙂. Po prvním porodu jsem už z tohoto důvodu nechtěla nic hormonálního a šla jsem do bezhormonálního tělíska, když jsme chtěli druhého prcka, tak jsem si ho nechala vyjmout a do 14ti dní jsem byla těhotná 😂.
Toto je dle mě strašně individuální...mně se nějakou dobu po vysazení udělaly mikrocysty a pak jsem měla několik let velmi dlouhé cykly (ms asi čtyřikrát do roka)...upraveno až po mnoha letech pomocí TČM..
Já jsem vysadila antikoncepci po novém roce a už v květnu se mi objevili //. Takže necelých 5 měsíců. 🙂
Já brala antikoncepci 12 let. V září jsem vysadila a v lednu otěhotněla. Je to asi dost individuální.
Tak asi jak kdo , prvni dítě sem počala tak ze mi antibiotika snížila účinnost HA a ups byla sem v tom . Druhé teď co čekám sem otěhotněla tak že jsem měla 2 roky tělísko nechala ho vytahnout po 3 dnech sem dostala MS a pak už žádnou - otěhotněla se hned . Takže jak kdo . První dítko ve 20 a druhe ve 32
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@markitka7 čekala jsem po vysazení antikoncepce 7.měsíců. Pak se mi udělala na vaječníků cysta, která praskla a pěkně to bolelo, ale dle doktora to byl signál, že už prášky přestaly fungovat. Do dvou měsíců jsem byla těhotná 😃.