Ahoj, chcela byť som sa spýtať, máte to niektorá tak, že ste sa snažili alebo snažíte o miminko ale ste často v práci a z partnerom máte proste málo možností sa snažiť? Po akej dlhej dobe to vyšlo, prípadne ako dlho skúšanej? Ja som momentálne 5 až 6 dní v týždni v práci a mám a mám samé poobedné, zatiaľ čo on končí zrovna keď ja idem do práce. Spíme spolu tak raz za týždeň a snažíme sa už deviaty mesiac a zatiaľ nič.
prve dieta vzniklo z jedneho sexu za mesiac asi, lebo bolo skuskove a nebola chut. Druha dieta sme plodili hlava nehlava, lebo bol cas aj chut a nedarilo sa 7 mesiacov.
Po roce a čtvrt snažení jsem dostala pilulky a s první dávkou se povedlo.
Děti (jedno už skoro třilete, druhé čekám) plánované. Dohromady se mi podarilo otěhotnět čtyřikrát. Taky se doma těžko potkáváme. Dělala jsem si ovulacni testy s ve vhodné době jsme se prostě domluvili, že se doma "sejdeme". Takhle to plánovat není pro každého, ale nám to nevadilo. Čekat, až se nějak potkáme spontánně v místě, čase, chuti, energii, tak jsem těhotná kdoví kdy.
Muž jezdil do zahraničí a povedlo se po 3 letech 😊
@marselina keď môj chlap je skôr v tomto taká žena, že už aj keď je možnosť tak vymýšľa že je príliš teplo, alebo je príliš unavený a podobne. Neviem si predstaviť ani že by som ho na nejaký spermiogram ukecala, on to berie tak, že deti chce ak sa podarí prirodzene a ak nie, tak nie.
@17mia17 Dovolena. Spocitat si priblizne dny ovulace a neuprosne na tyto dny naplanovat spolecne volno. A holt nepripustit zadne protesty a skocit na manžela. 🙂.
@17mia17 manzel byl taky takový, ale když dva roky stále nic, jednou jsem se objednala na konzultaci do caru, on byl zrovna doma tak jel se mnou. V tu dobu mi začala ms, tak jsme začali hned se stimulaci.Manzel u lékaře vůbec neprotestoval a ještě si Dobre pokecali. V den odběru vajicek zároveň odebrání sperma na oplodnění a udělali i ten spermio.
Druhy odber sperma jsme uz pak nechali zamrazit ať pripadne nemusi manzel porad opakovat odber a hlavně když je v zahraničí by se to cele komplikovalo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@17mia17 u prvního syna jsem měli sex opravdu jen jednou v tom týdnu a otěhotněla jsem. Ted podruhé cca 3-4 týdně a otěhotněla jsem