Zdravím. Mám pro někoho možná hloupý dotaz, ale přesto se zeptám, jelikož mi to vrtá hlavou..
Předem podotýkám, že jak se dělají děti vím, jedno už doma mám 🙂))
S přítelem jsem před nějakou dobou čekala miminko, bohužel se jednalo o zt. Tahle situace s naším vztahem celkem dost zamávala a dokonce jsme byly krátkou dobu od sebe. Když jsme se k sobě vrátily, dohodly jsme se, že s dalším miminkem pár měsíců počkáme, az se náš vztah uzdraví a budeme úplně v pohodě... Teď se konečně dostanu k věci... S přítelem jsme měly styk, jak se říká,, neudělal se do me'' nebo nevím teda jak to napsat, ale měl to na rukou a prstech, které po chvíli,, dal do me''... Ano vím, že stačí kapka, ale mě spíš zajímá, jak dlouho muzou ty spermie přežít, když jsou na vzduchu, nevím jestli se jednalo o minutu, nebo o dvě... Máte někdo nějakou zkušenost, popripade víte opravdu, jak dlouho přežijí? Ptám se proto, že opravdu nevím, jestli po tom skaredem období po zt sem na to připravená.
Dekuji za odpovědi 🙂))
Vím že reprodukční kliniky doporučují přivézt spermie do hodiny a mít je v teple. Takže pár minut přežijí určitě.
@maca016 preziji a urcite vic jak par minut,takze pokud do tebe spermie znovu zavedl,muzes z toho otehotnet,ale zalezi,zda jsi mela plodne dny (ale sance je mnohem mensi,nez pri normalnim sexu, kdy budou spermie hlubeji a blize cipku)..rozhodne sance je , takze dokud nedostanes MS, je to nejiste..
Nicmene bych tohle pritelovi rekla, obzvlast pokud jste se domluvili,ze mimci ma cas,tak aby pak na tebe nekoukal jak z jara😉
Moc všem děkuji za odpovědi 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Par minut prezije. Kolik presne, to ti nikdo nepovi. Ale rekla bych, ze otehotnet timto zpusobem neni prilis pravdepodobne.