Jak dlouho musí být vysoká BT, abych poznala těhotenství?

jullli
28. zář 2015

Ahoj holky snad tady bude nějaká, která si měří nebo měřila bt.. První měsíc jsem to chtěla vyzkoušet ať se znám a vím jak to funguje.. A celkem jsem se i trefila cítila jsem ze ovulace byla. Teď má otázka dam vám sem foto grafu a má otázka zní podle měření včera ovu zakončila a dnes úplně moc vyskočila teplota jak dlouho se musí udržet abych poznala ze jsem těhotná?

molly1987
28. zář 2015

Teplota po ovulaci by měla být aspoň o 0,2°C vyšší, než nejvyšší naměřená teplota před ovulací a tak by se měla +/- držet až do případné menstruace. Testovat bys měla v 1. den vynechání menzes 😉

jullli
autor
28. zář 2015

Děkuji 🙂

jullli
autor
28. zář 2015

Cca 11 bych to měla dostat tak pokud do té doby se teplota bude stále držet tak by to mohlo vypadat slibně chápu to dobře?

runyia
28. zář 2015

@jullli Chápeš. Někomu klesá teplota pár dní před MS a někomu ale i třeba 1.-2. den MS, takže to může a nemusí nic znamenat 🙂 Při uhnizďování vajíčka, většinou se udává kolem 5-10(12) DPO, může a nemusí dojít k jednodennímu poklesu teploty, ale pak se u těhu musí vyhoupnout zpátky 🙂 Takže dokud je teplota nahoře, naděje je 🙂

http://merenibt.xf.cz/ - nevím, jestli znáš, ale tady je vše bezvadně vysvětleno 🙂

jullli
autor
28. zář 2015

Děkuji moc. Neznám měřím první měsíc tak uvidíme jak to dopadne

runyia
28. zář 2015

@jullli Taky jsem začala tento měsíc. Výsledky si dávám do Fertilityfriend.com a už mi to hezky vyznačilo ovulaci 🙂 Tak jsem ráda a tobě držím pěsti, ať to máš taky OK 🙂 A nemáš zač, stránky prostuduj, jsou perfektní 🙂

jullli
autor
28. zář 2015

@runyia děkuji tak ať se brzy zadari 🙂 už mám prostudováno, tak uvidíme co z toho tenhle měsíc bude