Ahoj holky snad tady bude nějaká, která si měří nebo měřila bt.. První měsíc jsem to chtěla vyzkoušet ať se znám a vím jak to funguje.. A celkem jsem se i trefila cítila jsem ze ovulace byla. Teď má otázka dam vám sem foto grafu a má otázka zní podle měření včera ovu zakončila a dnes úplně moc vyskočila teplota jak dlouho se musí udržet abych poznala ze jsem těhotná?
Děkuji 🙂
Cca 11 bych to měla dostat tak pokud do té doby se teplota bude stále držet tak by to mohlo vypadat slibně chápu to dobře?
@jullli Chápeš. Někomu klesá teplota pár dní před MS a někomu ale i třeba 1.-2. den MS, takže to může a nemusí nic znamenat 🙂 Při uhnizďování vajíčka, většinou se udává kolem 5-10(12) DPO, může a nemusí dojít k jednodennímu poklesu teploty, ale pak se u těhu musí vyhoupnout zpátky 🙂 Takže dokud je teplota nahoře, naděje je 🙂
http://merenibt.xf.cz/ - nevím, jestli znáš, ale tady je vše bezvadně vysvětleno 🙂
Děkuji moc. Neznám měřím první měsíc tak uvidíme jak to dopadne
@jullli Taky jsem začala tento měsíc. Výsledky si dávám do Fertilityfriend.com a už mi to hezky vyznačilo ovulaci 🙂 Tak jsem ráda a tobě držím pěsti, ať to máš taky OK 🙂 A nemáš zač, stránky prostuduj, jsou perfektní 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Teplota po ovulaci by měla být aspoň o 0,2°C vyšší, než nejvyšší naměřená teplota před ovulací a tak by se měla +/- držet až do případné menstruace. Testovat bys měla v 1. den vynechání menzes 😉