Jak dlouho má antikoncepce na tělo účinek? Snažíme se 🙂

mellisek
21. srp 2014

Dobrý den, mám dotaz je mi 21let přítelovi 24 mám 19měs syna T.Alexandera V. A chteli bysme dalsi mimco stim ze uz jsem pred 3mi tydny vysadila antikoncepci a jako zatim je to malo skoro mesic ale i tak se nam v uvozovkach nedari 🙂 Chci se zeptat anti jsem nebrala dlouho brezen duben kveten mesic pauza a v cervnu nikdy jindy jak dlouho ma i anti na telo ucinek slysela jsem ze potom jsou problemy a tak a muj pritel je docela stresujici tak abych byla pripravena a vzdy ho mohla uklidnit =) Děkuji

terinda
21. srp 2014

Nejsou problémy, můžete být v klidu, určitě zase brzy počnete 😉

sarkad2856
21. srp 2014

@mellisek Já bych byla zatím v klidu.Určitě když na to člověk nemyslí .Je duležité se milovat v plodných dnech a vše pujde samo 😉 Hodně štěstí

bajana
22. srp 2014

Divny dotaz...ak si este pred 3 tyzdnami brala pilulky, tak aj keby si bola tehu, tak o tom ani nevies...hadam si nemyslis, ze jeden den sex - druhy den = som tehotna? 😅
A skusenosti su rozne - niekomu sa zadari hned, niekto caka aj rok...treba pockat na prvy normalny cyklus po prvej MS a az potom zacat "panikarit"...no,a k tvojej otazke - su zeny, ktore otehotneli pocas uzivania antikoncepcie, takze predpokladam, ze jej ucinky prestavaju s jej vysadenim...

mellisek
autor
22. srp 2014

@bajana Já nepočítám s tím že vyberu Anti a hned vuala som v ocekavanie ale ide o to ze pritelovi stale hovorim necht je kludny a vsechno a on ked akoze mesiac nič ta uz ze chce k doktorovi ci je plodny toto tamto ta :D potrebovala som daco aby som ho uklidnila. 🙂 Jinak dakujem islo mi len o to ze ci je pravda ze ucinky antikoncepci se drzi v tele 🙂 nespechame na to 🙂 tedy ja ne ale pritel by hodne chcel nu