Dobrý den, mám dotaz je mi 21let přítelovi 24 mám 19měs syna T.Alexandera V. A chteli bysme dalsi mimco stim ze uz jsem pred 3mi tydny vysadila antikoncepci a jako zatim je to malo skoro mesic ale i tak se nam v uvozovkach nedari 🙂 Chci se zeptat anti jsem nebrala dlouho brezen duben kveten mesic pauza a v cervnu nikdy jindy jak dlouho ma i anti na telo ucinek slysela jsem ze potom jsou problemy a tak a muj pritel je docela stresujici tak abych byla pripravena a vzdy ho mohla uklidnit =) Děkuji
@mellisek Já bych byla zatím v klidu.Určitě když na to člověk nemyslí .Je duležité se milovat v plodných dnech a vše pujde samo 😉 Hodně štěstí
Divny dotaz...ak si este pred 3 tyzdnami brala pilulky, tak aj keby si bola tehu, tak o tom ani nevies...hadam si nemyslis, ze jeden den sex - druhy den = som tehotna? 😅
A skusenosti su rozne - niekomu sa zadari hned, niekto caka aj rok...treba pockat na prvy normalny cyklus po prvej MS a az potom zacat "panikarit"...no,a k tvojej otazke - su zeny, ktore otehotneli pocas uzivania antikoncepcie, takze predpokladam, ze jej ucinky prestavaju s jej vysadenim...
@bajana Já nepočítám s tím že vyberu Anti a hned vuala som v ocekavanie ale ide o to ze pritelovi stale hovorim necht je kludny a vsechno a on ked akoze mesiac nič ta uz ze chce k doktorovi ci je plodny toto tamto ta :D potrebovala som daco aby som ho uklidnila. 🙂 Jinak dakujem islo mi len o to ze ci je pravda ze ucinky antikoncepci se drzi v tele 🙂 nespechame na to 🙂 tedy ja ne ale pritel by hodne chcel nu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nejsou problémy, můžete být v klidu, určitě zase brzy počnete 😉