Holky napadla mě otázka, jak dlouho jste se snažily než jste přišli do jiného stavu 🙂 kamarádka mi říká, že to je tak půl roku než se zadaří 🙂
U prvního nám to trvalo rok, u druhého se zadařilo napoprvé 🙂
U první dcery, to nebylo ani snažení , protože jsme miminko neplánovali a jednou jsme si nedali pozor a už to bylo 😀 U druhé cderky jsme se snažili 2 mesíce a zadarilo se na podruhé 😉
já sem začla trošku plašit, protože jsem všude četla, že po vysazení HA to jde rychle, ale já už třetí měsíc nic a ona mě právě uklidňovala až začnu něco řešit až tak po půl roce 🙂
@vronyj U prvního hned po první ovulaci, u druhého těžko soudit, protože to bylo přes HA, zřejmě jsem asi nějaký ten den zapomněla, nebo nevím, takže taky tipuju hned první.
Obecně platí, že po vysazení HA by měla zdravá žena otěhotnět cca do půl roku. Pokud se oplodnění nezadaří ani do roka, je nasnadě začít to řešit odborně.
Pokud třetím měsícem myslíš třetí ovulaci, tak je to zatím v pohode, můžeš si vyhledat řady, jak oplodnění pomoci a vybrat si, co ti víc vyhovuje (někdo treba odmítá podpurne vitaminove doplňky, jiný na ně nedá dopustit)
15 minut. 😅
u prvního 9měsíců u druhého 6měsíců
34 mesicu
Cca 9 měsíců, ale my to snažení dost flákali 😀
U první dcery rok a čtvrt, u druhé dcery napoprvé.
dva měsíce od vysazení antikoncepce 😉
U syna se zadarilo treti mesic a u dcery pres antikoncepci 😉
Hned napoprvé.
U obou v podstatě napoprvé. Ale hlídala jsem termíny 🙂
U prvního napoprvé.
U druhého syna 8 měsíců po vysazení - měla jsem problémy s menstruací, brala jsem prášky na úpravu cyklu
U prvního dítěte jsme se nesnažili, přišlo samo - selhání techniky (praskl kondom). U druhého dítěte nám to trvalo 3 měsíce.
To je strašně individuální 🙂 , někomu hned první měsíc, někdo si počká roky, ale hlavně se tím takhle na začátku nestresovat 🙂. Takže opravdu nelze říci, že snažení trvá cca půl roku. Ale k odpovědi - zadařilo se první IVF po 27 měsících snažení.
Napoprvé 😄
Já jsem se nikdy nesnažila. Těhotenství jsem se bránila zuby nehty a přesto mám tři děti.😊Jednou prasklý kondom,podruhé postinor selhal a i s tělískem se mi to podařilo. 😊Dnes jsou už dětičky dospělé,jsme za ně rádi,ale ani jedno není plánované.
Po vysazeni jsem stihla jen jednu normalni ms.🙂 A to jsme to planovali tak,ze to nechame na prirode a radi si treba pul roku pockame a vic nasetrime.😀
Při 1. Hned na první pokus. Při 2. Po 6 letech. Při 3. Taky po 6 letech. 😀
Je to opravdu hodně individuální. Nám to trvalo cca 2 mesice.Ale je fakt té jsme to zjistili asi 3 tydny po dovolené tak to možná udělalo taky svoje🙂
Nám to trvalo 7 měsíců
Já jsem v listopadu vysadila prášky a v lednu jsem otěhotněla 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vronyj to je dost individualni. Nam se zadarilo dvakrat hned napoprve, ale jsou pary kterym to nejde nekolik let. Treba muj stryc s zenou se snazili 15 let.