Jak dlouho jste otěhotněli po potratu jsem po potratu 21tt v červenci . A byla jsem teď těhotná ale neudrželi se 😪
@sluckynek to mě mrzí. Myslím že pokud nemáte žádný problém,tak klidně po šestinedělí. I mě doktor řekl,že ty mýty až po půl roce už neplatí a tahle doba je ideální,prý je tam jakoby pohnojeno. Ale zas az tak moc se na to neupinejte,protože nam se zadarilo a asi po deseti měsících. Moc držím palce.
Zt, vyvolávaný porod s revizí v 19 tt. Tři měsíce jsme počkali,a povedlo se hned. Teď jsem 30 tt a zatím vše v pořádku. Důvod zt se nezjistil.
@klarinka10 stačí 2 ms a třetí měsíc jsem byla se souhlasem lékaře znovu těhotná ;o)
3 měsíce, u pokročilejšího těhotenství se doporučuje až 6 měsíců
Nám říkali v porodnici 3-6 měsíců,tím že to byl 5 měsíc a s revizí. Na kontrole vše ok,ms přišla 31 dní po revizi, Dr říkal že ještě aspoň jednu a můžeme. Já jsem měřila bt,a myslím že první dva cykly byly bez ovulace. Pak už dobrý,a po třetí ms jsme to zkusili a povedlo se hned. Brala jsem Inofolic.
Já potratila spontánně v 9tt loni v listopadu a teď mi tu spinká 18denni miminko ☺.
Bylo mi řečeno 3-6 měsíců teď jsem otěhotněla a znovu potratila dva plody 😥
V prvním případě toxoplasmóza údajná náhoda po pitvě zjištěna trombóza pupečníku teď se neví jsem objednaná na hematologii
Já jsem potratila v 7. týdnu, dodrželi jsme šestinedělí, v 2. cyklu se nepovedlo (asi nebyla ovulace), ale v 3. již ano. Pomalu končím 1. trimestr.
Moc me to mrzi ;( mam za sebou ZT v 9tt, vubec si nedovedu predstavit prijit o miminko jako vy, v pozdejsim tydnu......a pak jeste jednou:((( ale k tematu - po revizi jsem nechala probehnout 2 menstruace a treti uz neprisla, mame syna. Moc vam drzim vsechny palce, aby to priste uz skoncilo miminkem !
@nikolaamiminko já měla teď potvrzené dvě fazolky 6+2 čtyři dny nato jsem potratila 😪
Potratila jsem v listopadu 2017 v 5 týdnu.Otěhotněla jsem v únoru 2018 a v březnu potratila v 9 týdnu.Otěhotněla jsem v červnu 2018 a v červenci opět potratila v 7 týdnu.Dali jsme si do října pauzu,prošli Carem,genetickým vyšetřením a zatím nic:(
Holky jak dlouho jste se po samovolném potratu čistili? já krvácela jen chvilku jasnou krví a ted už 5 dní jen špiním do tmavě hnědé barvy s kousky sliznice..ale na utz se sliznice pořád drží a já už nevím jak to čištění podpořit, nějakou radu někdo?
@klarinka10 já měla klasické šestinedělí cca 3 týdny
@klarinka10 mně gynekolog předepsal něco na dočištění + jsem pila čaj kontryhel
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Taky mě to zajímá.. právě jsem samovolně potratila v 6tt a čekám az vše odejde a začneme se snažit znovu..držím pěsti v dalším snažení