Jak dlouhé cykly jste holky měly po vysazení antikoncepce? Teď je to můj první cyklus po vysazení antikoncepce, dnes 31. den cyklu a menstruace pořád nikde ☹
Těhotná bych být asi neměla, včerejší test, který jsem si dělala pro jistotu byl negativní a milovali jsme se poprvé bez kondomu až nějaký 25.-26. den cyklu.
Už bych si ráda nějak alespoň orientačně spočítala den ovulace v dalším cyklu abychom se mohli začít snažit. Je možné v případě dlouhého cyklu po vysazení mít ovulaci a případně i otěhotnět třeba ten 26. den cyklu? Víte, který den cyklu jste otěhotněly vy? Přiznám se, že se mi moc nechce měřit BT. Radši bych to nějak poznala podle hlenu a svých pocitů a pak si jen kontrolně udělala ovulační test. Podle čeho poznáte nebo zjišťujete ovulaci vy?
já od vysazení mám ms 33-38 den. ani o den dříve ani později...snažíme se 10 měsíců, zatím teda nic...chystám se k dr.asi bych měla zjistit zda mám vůbec ovulaci, tak si koupím ovi testy.od prosince jím listovku, a teď od ms piju i kont. čaj..
Já první 3 měsíce po vysazeni nesledovala ovulaci, měla jsem to hodne rozházený. Teď mívám cykly 32-35 dni, ovulaci kolem 22 dne. BT si měřím jen orientačně, ovu testy jsem dělala a sedělo to pak i s hlenem i s bolestmi v podbřišku. Každý organismus je ale jiný. Dle mě dej čas tělu, aby se vzpamatoval z vysazeni anti. Nehledě na to, že nějaké cykly mohou být anovulační... Drží pěsti 🙂 my se snažíme teprve druhý cyklus 🙂
Cykly tak okolo 45 dní - hádám, že spíš anovulační. Už bylo i pár vyvolávaček...teď jsem asi 8 měsíců po vysazení. Bazální teplotu jsem jednu dobu měřila a pak se na to vykašlala, jen mě to stresovalo. Držím palce, ať ti tělo funguje líp 😉
Ahojky. Já vysadila před rokem a od té doby mám cykly 27-29, jen párkrát se mi stalo, že jsem měla 31 nebo 34, ale to bylo spíš stresem 😉
Ahoj, cyklus můžeš mít klidně později... Já to měla střídavě... Jednou po 34 dnech potom po 24, pak zase po 34... a takhle to šlo 7 měsíců... začala jsem pít kontryhelový čaj a druhý měsíc to mám po 34 dnech, tak snad se mi to srovnalo 🙂 dneska jsem si dělala ovu test poprvé a hned mi tam naskočily 2 proužky 🙂 ale mě teda pobolívá podbřišek a mám hlen, takže jsem to chtěla zkusit hlavně ze zvědavosti jestli ovulaci opravdu mám. Břicho mě totiž sice bolí ale vždycky tak 3-4 dny... Dr mi na to řekla, že se to může stát... Každé tělo reaguje jinak 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, tak ovulaci mít zatím nemusíš, uvidíš, počkej ještě týden a pak k doktorce. Já měla po vysazení 28dní, potom 31,ovu 19 DC, potom 55 dnů a byla na vyvolávačce a teď jsem 36dc a ovu byla asi 27dc. měřím teplotu, sleduji hlenu a čípek.