ahoj,s partnerem se snažime o miminko,moc si jej přejeme.milujeme se 3 až 5 denně,ma to nějaky negativni vliv na otěhotněni?udržujeme to 2. měsic a pořad se nam to nedaři.už si nevime rady emoticon
to je for 😀 3-5 denně??,a to je kvli libidu nebo snaze o dítě 😀 myslím že ani nadmíra sexu není zdravá a tohle mi jako nadmíra příjde,partner musí být úplně vyšťavený,myslím že na otěhotnění to zdravé není,stejně tak urputné snažení se o dítě není zdravé a tohle urputné snažení je,zkuste se milovat podle chuti,touhy ,vášně,u nás vždy nejvíce úrody bylo u spontánní akci jednou v měsíci 😀
Tak pokud opravdu 3-5x denně, tak si šanci na otěhotnění značně snižujete, protože spermie vůbec nestíhají dozrát a je jich o míň.... Ono stačí obden nebo obdvadvy 🙂
Taky myslím, že je to trošku moc 😀. Doktoři doporučují obden. A zkus si přibližně vypočítat plodné dny. U nás to vyšlo 😉.
Jestli ma nekdo problem otehotnet, tak to moc asi je. My jsme meli sex kazdy den. Nektere dny i nekolikrat za den ( a kvuli poceti to fakt nebylo 😀) a otehotnela jsem hned druhy mesic bez ochrany.
a z hlediska chuti mi 3-5krat jako nadmira neprijde, kdyz to cloveka bavi 😅 😀
Tak pokud chceš otěhotnět asi bych se milovala co 2 dny a hlavně před a po ovu 1 den to jsou největší šance k otěhotnění.Jak je tady již psané 3-5 x denně je opravdu moc a krok k otěhotnění se vzdaluje.Spermie nejsou tak kvalitní aby se k vajíčku dostaly proto se doporučuje ob den
Radim tyden pockat a pak si poradne uzit 🙂
3-5x denně 2 měsíce? Kdy to stíháte?
Stačí bohatě 1x denně, obden, obdva. Takhle plodné dny neminete a spermie budou dostatečně schopné. Není problé otěhotnět s 1 styku v měsíci, pokud se to trefí do plodného období (3dny před ovulaci až 1 den po ní)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
3x - 5x denně? tak často není vůbec potřeba 😉
ono stačí 1 spermie v době kdy máš ovulaci 😉
hlavně netlačit na pilu, užij si s partnerem a zbytečně nestresuj 🙂 však nemusí být všechno hned... v jednom cyklu je pravděpodobnost asi 10-15 % (myslím), že otěhotníš....
předpokládám teda, že nemáte žádné zdr. potíže o kterých byste věděli