Jak často se milovat, když se snažíme o miminko?

pusosmenka
16. srp 2014

ahoj,s partnerem se snažime o miminko,moc si jej přejeme.milujeme se 3 až 5 denně,ma to nějaky negativni vliv na otěhotněni?udržujeme to 2. měsic a pořad se nam to nedaři.už si nevime rady emoticon

lu777
16. srp 2014

3x - 5x denně? tak často není vůbec potřeba 😉
ono stačí 1 spermie v době kdy máš ovulaci 😉

hlavně netlačit na pilu, užij si s partnerem a zbytečně nestresuj 🙂 však nemusí být všechno hned... v jednom cyklu je pravděpodobnost asi 10-15 % (myslím), že otěhotníš....

předpokládám teda, že nemáte žádné zdr. potíže o kterých byste věděli

saminomimino
16. srp 2014

to je for 😀 3-5 denně??,a to je kvli libidu nebo snaze o dítě 😀 myslím že ani nadmíra sexu není zdravá a tohle mi jako nadmíra příjde,partner musí být úplně vyšťavený,myslím že na otěhotnění to zdravé není,stejně tak urputné snažení se o dítě není zdravé a tohle urputné snažení je,zkuste se milovat podle chuti,touhy ,vášně,u nás vždy nejvíce úrody bylo u spontánní akci jednou v měsíci 😀

vendullka
16. srp 2014

Tak pokud opravdu 3-5x denně, tak si šanci na otěhotnění značně snižujete, protože spermie vůbec nestíhají dozrát a je jich o míň.... Ono stačí obden nebo obdvadvy 🙂

kass86
16. srp 2014

Taky myslím, že je to trošku moc 😀. Doktoři doporučují obden. A zkus si přibližně vypočítat plodné dny. U nás to vyšlo 😉.

habeta
16. srp 2014

Jestli ma nekdo problem otehotnet, tak to moc asi je. My jsme meli sex kazdy den. Nektere dny i nekolikrat za den ( a kvuli poceti to fakt nebylo 😀) a otehotnela jsem hned druhy mesic bez ochrany.
a z hlediska chuti mi 3-5krat jako nadmira neprijde, kdyz to cloveka bavi 😅 😀

sarkad2856
16. srp 2014

Tak pokud chceš otěhotnět asi bych se milovala co 2 dny a hlavně před a po ovu 1 den to jsou největší šance k otěhotnění.Jak je tady již psané 3-5 x denně je opravdu moc a krok k otěhotnění se vzdaluje.Spermie nejsou tak kvalitní aby se k vajíčku dostaly proto se doporučuje ob den

arnettacek
16. srp 2014

Radim tyden pockat a pak si poradne uzit 🙂

andelka
18. srp 2014

3-5x denně 2 měsíce? Kdy to stíháte?
Stačí bohatě 1x denně, obden, obdva. Takhle plodné dny neminete a spermie budou dostatečně schopné. Není problé otěhotnět s 1 styku v měsíci, pokud se to trefí do plodného období (3dny před ovulaci až 1 den po ní)