Ahoj holky, doktorka na gynde mi napsala clostilbegyt a injekcí (název ted nevim) mam si vzít clostik 5 den menstruace a brát ho 5 dni a 13 den jit na ultrazvuk a injekci. No jenže já nevím jak se počítá t3ch 13 dní jestli od zacatku MS nebo od brani toho clostiku? Děkuji moc za rady 🤗🤗 krásný slunickovy den
@zelenaesmolda ahoj děkuji za rady ale paní doktorka mi to samozřejmě rekla jenze ja po zavření dveří zapomela jak to je. Omlouvám se jestli jsem tě tím nějak naštvala. Doktorka má ted dovolenou a nikdo tam není tak proto. Hezky den preji
@katule22
a ona jina gynekolozka neexistuje?neexistuje treba telefon na nemocnici?proboha proc cekas na rady ohledne davkovani leku od neznamych lidi na netu?
@zelenaesmolda slečna nežádá o rady ohledně dávkování,ale ohledně dní.... Když vás to tak obtěžuje a nemáte radu,tak nemusíte odpovídat.
Ahoj, jde o IVF s minimální stimulací nebo nějaký zdravotní problém?
Ahoj, podle mě 13 den cyklu, takže od MS.
Měla jsem clostil 3-7 den a pak jsem chodila taky na ultrazvuk kolem 14 dne.
Je to 13.den cyklu, takže od začátku menstruace, na 100%.
@petulejan tak jasne,proc by se ptala lekaru,na MK ji reknou vse.
@katule22 Aha, tak v tom případě je to bezpochyby 13. den cyklu. 18. den by na ovulaci bylo příliš pozdě.
Ja hlavne doufam, ze sis nikde nesehnala clostil pokoutne, protoze uz i to jsem na koniku zahlidla - ze ho nekdo shanel ke koupi. Nezda se mi, ze by ho nekdo predepisoval jen na "podporu ovulace", kdyz neni zadny problem.
Ona to neni vubec prdel, je to brutalni dryak, kterej se muze brat jen 6x za zivot a krom rizika hyperstimulacniho syndromu muze zvysovat riziko rakoviny vajecniku a u tohoto typu rakoviny je zrovna velmi spatna prognoza.
@fatal_error ne ne neboj my jsme se s dr domluvili ze to zkusime ,,na slepo" nemam za sebou vyšetření průchodnosti vejcovodu takze jsme dostali s partnerem na výběr zda hned fo centra nebo zkusime clostik a tu injekci. Když to nezabere tak jdem do centra. Neboj my se snažíme 4 roky a na zdraví bych si v tomhle ohledu nesahla
@fatal_error si mi připomněla známá paterčata 🙂. Tam ten Clost byl ofiko napsaný lékařem bez zjištění závažných důvodů a jak to dopadlo 🙂 a nehledě na to, že jak píšeš, je to fakt svinstvo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@katule22
proc ses nezeptala na gynde a ptas se tady?co takhle zvednout telefon a zavolat tam?