Ahoj, pěkný večer, dnes mi končí ms a zítra bych si chtěla začít testovat ovulaci. Kdy přesně měříte? Ráno se údajně neměří a z práce jsem doma v 15:15. Je možné i několikrát denně aby mi neutekla? Mám 29-30DC pravidelně.
Děkuji za zkušenosti a názory.
Já mám cyklus +/- 27 dní a testovat začínám kolem 10DC. V návodu u ovulacich testu je i tabulka, kdy máte podle dní cyklu začít testovat. Když máte 29-30, tak bych to viděla tak 11-12DC. Testuju 2x denně. Nemá se testovat z první ranní moče, výsledky by mohly být falešně pozitivní. Nejlépe od 10 do 20hodin a cca 2 hodiny před moc nepit, aby nebyla moc naredena přeju hodně štěstí!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mamierr Zacinat hned po skonceni ms je asi zbytecny, ovulace vetsinou nastava nekde v pulce, ale pravidlem to neni, takze zalezi na vas.
Ja bych zacala treba az tyden po skonceni ms.
Testovat kazdy den, klidne odpoledne jak prijdete z prace.
Az uvidite, ze se carka vic a vic vybarvuje, tak klidne muzete testovat vickrat denne, ale uprimne. K cemu vam to bude?
♀️
Ovulace nastava cca za 24-48 hodin od pozitivniho testu.
Pozitivni test je takovy, kde je testovaci carka stejna silna nebo silnejsi nez kontrolni.
To si tady hodne zenskych plete...
Kdyz tedy budete mit styk v den pozitivniho testu a potom treba dalsi dva dny znovu, tak vam ovulace neutece a spermie si kdyztak na vajicko pockaji.
Hodne stesti
Je to celkem slozity proces, takze ani sex primo behem ovulace vam tehotenstvi nezaruci, takze bych se vylozene na den ovulace ani moc nesoustredila a hlavne se milujte protoze chcete