Ahoj, pěkný večer, dnes mi končí ms a zítra bych si chtěla začít testovat ovulaci. Kdy přesně měříte? Ráno se údajně neměří a z práce jsem doma v 15:15. Je možné i několikrát denně aby mi neutekla? Mám 29-30DC pravidelně.
Děkuji za zkušenosti a názory.
Já mám cyklus +/- 27 dní a testovat začínám kolem 10DC. V návodu u ovulacich testu je i tabulka, kdy máte podle dní cyklu začít testovat. Když máte 29-30, tak bych to viděla tak 11-12DC. Testuju 2x denně. Nemá se testovat z první ranní moče, výsledky by mohly být falešně pozitivní. Nejlépe od 10 do 20hodin a cca 2 hodiny před moc nepit, aby nebyla moc naredena 😁 přeju hodně štěstí! 🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mamierr Zacinat hned po skonceni ms je asi zbytecny, ovulace vetsinou nastava nekde v pulce, ale pravidlem to neni, takze zalezi na vas.
Ja bych zacala treba az tyden po skonceni ms.
Testovat kazdy den, klidne odpoledne jak prijdete z prace.
Az uvidite, ze se carka vic a vic vybarvuje, tak klidne muzete testovat vickrat denne, ale uprimne. K cemu vam to bude? 🤷🏼♀️😀 Ovulace nastava cca za 24-48 hodin od pozitivniho testu.
Pozitivni test je takovy, kde je testovaci carka stejna silna nebo silnejsi nez kontrolni.
To si tady hodne zenskych plete...
Kdyz tedy budete mit styk v den pozitivniho testu a potom treba dalsi dva dny znovu, tak vam ovulace neutece a spermie si kdyztak na vajicko pockaji.
Hodne stesti 🍀 Je to celkem slozity proces, takze ani sex primo behem ovulace vam tehotenstvi nezaruci, takze bych se vylozene na den ovulace ani moc nesoustredila a hlavne se milujte protoze chcete 😊