Ja už fakt nevím...poraďte, prosím

kondra14
9. únor 2021

DObrý den,

mám prostě už panickou hrůzu z těhotenství...dělám jsi testy kazdy tyden a vsechny jsou negativní, presto si myslím že jsem tehotná. Zde píšu sled událostí:

28.12. 2020 - první den menstruace
06.01.2020 - sex s ochranou (kondom) ale na chvíli byl bez, pár dní po té (4 dny) se mi dostavily silné ranní nevolnosti, vůbec jsem nemohla jíst. Nezvracela jsem ale bylo mi zle, od té doby mi je ráno vždy trochu nevolno, možná je to ze stresu, mám hodně stresu.
29.01. další ''menstruace", bylo to slabší krvácení (do hněda) a travalo to krátce.
08.02. Jsem si udělala těhotenský test a byl jasně negativní.

Prosím poradte, je tam možnost že jsem těhotna nebo ne? Bojím se jít na gyndu, prosím obejdu se bez kritiky ale doktori rikaj ze jestli nemám spožděnou menstruaci ani poz. tehotensky test tak není důvod k vyšetření. A proč si myslím že jsem těhotná? Protože mám někdy silné nevolnosti, nechutenství a únavu, vysoký krevní tlak prsa mě nebolí ale taposlední menstruace byla fakt divná...

Děkuji moc za Vaše názory

nicollmor
9. únor 2021

@kondra14 Ahoj, vis, tohle vse muze byt zpusobeno i stresem z tehotenstvi.. ☺️ Po 4 dnech je nesmysl, aby ti bylo zle z tehotenstvi, spise sis to moc vsugerovala.. ☺️ Samozrejme nic neni nemozne, ale zkus se uklidnit a nemyslet na to - kor kdyz mas testy negativni.

kondra14
autor
9. únor 2021

@nicollmor Děkuji moc za názor, jen prostě ty příznaky přišly z ničeho nic, vsugerace přišla až jsem začala pocitovat tu nevolnost.

amazonkajanik
9. únor 2021

@kondra14 stres udělá hodně. Jsou ženské,které při troše nervozity bliji jak sakali ...
A návštěva gynekologa není na škodu. Třeba se ukáže, že máš problémy s hormony ...

nicollmor
9. únor 2021

@kondra14 Vazne se zkus uklidnit a nemyslet na to. Dej si vino, nebo dve 😅. Kazdodenni testovani te stresuje jeste vic. Pokud chces mit 100% jistotu tak na gyndu. ☺️

nanyh
9. únor 2021

@kondra14 Pokud nechceš být těhotná, tak měj sex pouze s ochranou. Ne nadarmo se říká: Stačí kapka a je z tebe taťka. 👍🏼 Nehledě na to, že si těhotenství opravdu nepřeješ.

kondra14
autor
9. únor 2021

@amazonkajanik Děkuji za nazor 🙂

pincola
9. únor 2021

Jestli jsou testy negativní, tak těhotná nejsi. ještě to zopakuj, kup desítkový test , aby byl citlivý, ale já myslím, že nejsi.

keksik002
9. únor 2021

Ja když jsem nervózní zvracim a mam prujem, MS mívám max 3dny a hodne slabou.. Jinak zkus se uklidnit, pokud těhotenství nechcete a neplánujete můžete kombinovat ochranu, kondom plus treva antikoncepce, nebo neco.. Třeba budes pak klidnější ;)

klokanka31
9. únor 2021

@kondra14 Já slyšela že si žena může vsugerovat těhotenské příznaky tak silně, že je fakt má... Máš test negativní, tak buď v klidu... 😉

kondra14
autor
9. únor 2021

@klokanka31 Děkuji moc za tvuj nazor! 🙂

kondra14
autor
9. únor 2021

@keksik002 Děkuji moc za tvuj nazor.)))

katule1990
9. únor 2021

@kondra14 Jestli jsi měla 6. 1. poslední sex a 8. 2. negativní test, tak na 100 % těhotná nejsi. Nevolnosti a další problémy můžou být buď ze stresu, nebo to může být i nějaký zdravotní problém. Ale 4 dny po sexu není možné mít těhotenské příznaky a měsíc po styku negativní test v případě těhotenství. Takže můžeš být v klidu 🙂.

marketanova
10. únor 2021

Dobrý večer, je to tak také si zoufám, co dělat. Ale už je to opravdu hrozný boj. Je to už skoro 10 let s hormony na nic((((. Nedaří se a přidávají se další zdravotní komplikace. Poradíte, jakou možnost otěhotnění zvolit?

keksik002
11. únor 2021

@marketanova zjistit pricinu, nechat vysetrit sebe a manzela a pak se da resit dalsi. 🤷‍♀️ Nikdo nevime co mate a ne za sebou, diagnozu.. Bohuzel vas nepotesim ale ve vetsine pripadu zabira se uklidnit

martinececka
11. únor 2021

Když máš negativní testy tak je jasný že těhotná nejsi 💁‍♀️ moc na to myslíš a máš to ze stresu že ti bývá špatně podle mě teda..

lachtanice86
11. únor 2021

@marketanova předpokládám že už jste v caru a tam udělali vyšetření, tak víte kde je problem

zelenaesmolda
11. únor 2021

@kondra14 ja bych nesla na gyndu ale k psychologovi