Dobrý den maminky. Ptám se vás už asi poste na určitě věci. Měli jsme jít na inseminaci, ale folikul je na špatně straně. Navrhli nám inseminaci zdarma. Což znamená ze nám daji léky ty zaplatíme. Spis je to test jestli dokážeme pocit přirozené. Jeho spermie moje vajíčko, dva dny počkají jestli se oplodní. Pokud ano pětidenní kultivace a vloží ho do me. Byl na tom někdo a otěhotněla jste a úspěšně porodila? Dekuji
@kkacca ne nepletu. Jen říkám ze pokud nám nevyšla ani sedma inseminace za tři toky, máme zkusit uměle oplodnění, ale takové do kterého nezasahuje embryolog. Proste petriho miska moje vajíčko jeho spermie dva dny počkají jestli se oplodní a jestli jo po dalších pěti dnech mi ho vloží do delohy
Ale taky tím promarníte jeden hrazený pokus ze tří.
Přesně tohle jsme zkoušeli po neúspěšných inseminacích. Bylo mi odebráno před dvacet vajíček, z toho zralých bylo asi 12 (přesné počty si už nepamatuju). První den se nevyvíjelo nic, další den už byl vidět vývoj u 8 vajíček. Postupně se ve vývoji zastavovali, třetí den mi jedno vložili, do pátého dne nevydrželo žádné. Ani u mě se nechytilo. Všechno to bylo naprosto zbytečné. Takže jsem musela celé IVF včetně dost nepříjemné stimulace a odběru vajíček podstoupit znova. Už by do toho nešla. Vyšlo nám ISCI - druhý pokus. Celé to stálo cca 25000. Z toho jsme měli tři pětidenní embrya, první se chytilo (už mu jsou dva roky), ty dvě zbylé se po rozmražení nechytily. V únoru jsem chtěla jít do dalšího pokusu celého IVF, no netěšila jsem se na to. V lednu jsme zjistila, že jsem těhotná.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pleteš dohromady ivf a inseminace, to jsou dvě naprosto rozdílné věci..pocit prirozene a kultivace?