Ahoj! Je tu nekdo kdo jde na ivf v dubnu?
Nejak se zacinam bat ze se nakazim tim svinstvem, muj manzel rozvazi zeleninu po hospodach.. Bojim se ze to pritahne domu🙈 To by jsme mimco museli odlozit.. A toho se trochu bojim.
Diky a hezky den vsem!!
@rybkaryb
Super! Ze se alespon nekdo ozval🙂
No mam z toho vitr.. Sama nikam nechodim, pracuju z domova.. Ale manzel dela s lidma denne. No uvidime. Snad se nam to vyhne!!
Ja mam ted mesic pauzu od hormonu a pak jdem do toho. Zacatkem dubna zacnu stimulovat a nekdy v pulce pujdu na odber vajicek❤️
Nemuzeme se dockat!!
Já mám transfer na konci března a taky se modlím ať nikde nic nechytnu ♥️🍀
@tynka2904 já už chci taky začít pracovat z domova, jsem moc zvědavá jak se budou v práci tvářit... a co jsi měla před tím za hormony ze si davas pauzu? Jinak já bych měla začít asi koncem března, uvidím jak to vyjde... a pak jsou tam prave ty Velikonoce. Ale ze by zavřeli car se nebojím, takovej byznys :D
@rybkaryb Nooo brala jsem uz paty mesic Clostil, a doktorka rikala ze si mam dat ted uz pauzu, mit klidne anovulacni cyklus a pak az jit na ivf. Takze v pulce dubna na to jdeme.
Ted to dostanu a budu cekat do dalsi ms s kterou pak zacne lecba 😇 Uz se moc tesim!!!
Snad to vse klapne!!
Ahojky,
já jsem začala s ivf včera poprvé taky jsem se bála, ale řekla jsem si že už jsem čekala 8 let, a na březen jsme to měli naplanované už několik měsícu tak jsem do toho stejně šla. I když se docela bojím, jezdím precpaným MHD atd... tak snad to zvladnu.
@tynka2904
@evelisi
@andyskarsgard tak holky, mě to dneska car zrušil s odkladem na neurčito až bude po korone 😢
@tynka2904 já jsem z gennetu na letny přešla do archy prave s tím, ze třetí pokus chci jinde, ze už důvěra trochu klesla. Jsem teď u dr na doporučení kamosky, takže i tím, ze to je i o hlave, asi spis jiný centrum zase nechci. Navíc nikde mě nevezmou s tím ze za tejden zacnu stimulovat...
Já jdu normálně v pondělí na odběr vajíček. Teda vzala jsem si nemocenskou když vyšel nouzový stav v ČR.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já jdu, taky mě to už napadlo, ne ze ne, bojím se stimulace, vloni jsem jsi takhle stimulaci prikrmovala obyčejnou chřipku a nic peknyho to nebylo. Ale jestli mi to nevyjde do Velikonoc kdy car asi nedělá, a neonemocnim do ty doby čímkoliv, tak jdu v dubnu 🙂