IVF Olomouc byl někdo?

nikinu
25. zář 2018

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli tu najdu někoho po IVF v Olomouci?zaciname nad tím s přítelem už pomalu uvazovat.zvysena dnes dávka clostylu už začínám pochybovat že to takhle nepůjde 😢.....tak už dopředu pomalu zjistuji co a jak teda ještě mi Dr. dal brožurku i na kliniku v Brně....za odpovědi moc děkuju 😊

majina89
26. zář 2018

Ahoj, byla jsem v Olomouci ve fakultce. 1 IVF, 2 KETy v rámci toho, nevyšlo to, ale po druhém potratu (únor 2018) jsem v květnu otěhotněla přirozeně a to jsme chtěli miminko 5 let a nic. Určitě se na vás štěstí usměje taky, někdy to je holt boj 🙂

nikinu
autor
26. zář 2018

@majina89 a jaké to tam je jsou tam hodní a ochotní?nebo máme raci kdyžtak zvolit to Brno?

majina89
27. zář 2018

@nikinu I když nám to nevyšlo (ale myslím, že ten potrat a předtím hormonální stimulace a všechno kolem IVF napomohly přiroz. otěhotnění), šla bych si pro druhé miminko k nim znovu. Byli ochotní a trpěliví, i když to není soukromá klinika, ale je to v rámci Fakultní nemocnice 🙂

janaspo
27. zář 2018

@nikinu Ahoj... Já chodila na IVF Clinic... A hned první transfer vyšel. Teď jsem ve 30 tt. Kdyby tě něco zajímalo klidně se ptej.

nikinu
autor
27. zář 2018

@janaspo me by ohledně toho zajímalo všechno😊 tak třeba kolik je sezení kolik vás to stalo a jak to vše probíhá?

nikinu
autor
27. zář 2018

@janaspo jo a za jak dlouho si otěhotněla po IVF?a kolik ti je(nemusíš odpovidat😊)?

nikinu
autor
27. zář 2018

Platí se něco i za to první sezení ?

janaspo
27. zář 2018

@nikinu Tak začala jsem stimulovat přesně před rokem. Odběr vajíček proběhl v říjnu. "Čerstvý" transfer jsme nedělali a na KET jsem šla v březnu. Sezení bylo několik... Resp. Pracuje tam moje gynekolozka a my nejdřív měli "hlídanou" ovulaci než jsme se rozhodli jít do IVF. Pak to šlo rychle. Dostala jsem léky a začala stimulace.... Za sezení se neplatí nic. Je mi 30.

nikinu
autor
27. zář 2018

@janaspo takže to trvá docela dlouho?já se právě toho trochu bojím....a kolik ste za to platily dohromady?

janaspo
27. zář 2018

@nikinu Co myslíš že trvá dlouho? Platili jsme necelých 25 tis. Ale taky jsme šli do spoustu "nadstandardních" úkonů 🙂

nikinu
autor
27. zář 2018

@janaspo no to že než do mě vlozi to oplodněné vajíčko nebo to je ještě ten měsíc co se chodí na ty sezení?

nikinu
autor
27. zář 2018

@janaspo nemáš fb že by sme si psali přes mesenger?

janaspo
27. zář 2018

@nikinu Mám 🙂 mužu si tě přidat

nikinu
autor
27. zář 2018

@janaspo tak super

janaspo
27. zář 2018

@nikinu jestli tam mi pošli odkaz na tvůj profil do soukromé zprávy 🙂

nikinu
autor