Poradíte jaká klinika je nejlepší
Ja byla strasne spokojena v Pronatalu v Praze. Uzasny pristup, oproti Gestu, neodmitli mi udelat zadne vysetreni, strasne prijemny personal, krasna lokace v lese.
@xxxdeny ja jsem byla v Gestu, nakonec slo jen o konzultace a zakladni vysetreni, protoze cely problem byl jen ve zbytecne a navic nevhodne nasazenem Utrogestanu, ale na pristup si nemohu stezovat. Absolvovala jsem vstupni konzultaci, hormonalni profil, nekol8k kontrolnich UTZ, test pruchodnosti vajecniku a manzel spermio. Vse dopadlo nadprumerne dobre, tak jsem jen vysadila Utros, ktery moje byvala gyndarka predepisovala snad i na zapal plic a dalsi mesic jsem otehotnela. Navic Gest nepatri Babisivi, dalsi velke plus.
@sudylichozrout a muzu se zeptat, koho jsi mela jako osetrujiciho lekare? Ja dokud jsem mela Cermakovou a Cernyho, bylo to super. Pak jsem nafasovala Alexandera a Polakovou a bylo to zoufaly😔
@xxxdeny pokud si vzpominam dobre, tak pana doktora Sulce a pak Alexandera. Byla jsem tam cca 5x.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pro každého ta kde se mu povedlo otěhotnět 😂 asi by to chtělo vedet třeba město nebo tak..