Ahoj holky kolikátý pokus máte? A který se povedl? Jak na tom jste? U mě dnes druhý pokus iui tak sem zvědavá 😉 spermiogram máme dobry akorát u mě pár chybicek 😕 ale snad nám iui pomůže, přemýšlíme kolik zkusit pokusu a nevím jak to psichycky dám 😉 všem držím moooc palečky ✊🍀
doporučuji IUI. Nam ze 3 pokosů vyšly 2! Ma to smysl a efekt.Navic je to ZADARMO, tak proč toho 6x do roka nevyužít? Sice to vyjde 1 páru z 10,ale stestíčko se drží!
@saja13 ne zatím nemám ani žádost podanou do poisťovni. Čekám až budu mít dost nasetreno počítám že v říjnu pošleme žádost a pak po MS začneme. Ja reagovala i na clostilbegyt naposled jsem měla 5 folikulu šli sme na iui a dr mi řekla jestli nechci počkat že to mám hodně a hrozí mi 2cata nebo 3cata už nevím. A tím že jsem v prosinci byla má operaci myomu prej to nedoporučuje. No riskla sem to a nakonec to nevyšlo. Takže uvidíme ale co vím tak prej krátký protokol že to stačí. Bojím se aby to už vyšlo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@saja13 ahojky,no říká se ze tak v průměru vyjde třetí. Ale asi záleží jak u koho. Taky se chystáme na druhé UIU a snad se zadari. Také máme spermiogram na jedničku a chybu u mě 😒