Ahoj všem. Chci se zeptat, zda má někdo zkušenost. Má elektronická cigareta vliv na uhníždění? Všude jsem se dočetla, že ne. Ve chvíli, kdy budou //, je jasné, že vše jde stranou. Děkuji za zkušenosti a snad jsem tím nikoho nepohoršila😊 Příjemný zbytek večera 🌷
@novamamina souhlasím naprosto, jde jen o to, že teď byla oslava a iqos si nárazově dám, tak zda to případně neublížilo😊
@den1002 tak to si fakt myslím že ne. Já když jsem nějak zhresila v těhotenství (třeba jídlem, nekouřím, nepiju), tak jsem si říkala že to určitě neublížilo, když se zdravé děti rodí i fetackam... Tak sem tam něco, určitě neublíží.
Vem si že jsou ženy které fetují a rodí ,,zdravá dítka” myslím si ze iqos je nejmenší zlo 🙂 známa dokonce během těhotenství začala víc kouřit než dřív a chlapec je zdraví 😄
@novamamina moc dekuju 🥰
@den1002 Ahojky já kouřila taky Igos před těhotenstvím a otěhotněla jsem a všechno v pořádku, 🍀.... Žádný vliv to nemá..
@den1002 je to ostuda, ale kouřila jsem celé těhotenství iqos, jsem silný kuřák a ikdyž jsem se snažila, nevydržela jsem, přešla jsem z balených cigaret na iqos a malá má 5 se půl měsíce, zdravá, silná ďáblice. Jakože nemělo by se kouřit, samozřejmě, ale myslím si, že pokud jsi kuřák, tělo je tím stejně nasáklé a teoreticky je to zdravější jak stres, absťáky apod. Tuhle teorii říká i gynekolog u nás,, pokud chceš dítě, musíš přestat aspoň 2 roky před početím, aby se tělo očistilo.❤️❤️
Já jsem zjistila, že jsem těhotná víkend po šílené kocovině, kdy jsem vykouřila doost cigaret. Vánoční večírek, 5tt a neměla jsem ani tucha. Pak jsem se vším sekla...mám zdravého a ulžasného skoro dvouletého chlapečka. 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@den1002 nebylo by lepší přestat hned? Jinak myslím že to vliv nema