Iqos po početí. Má vliv?

den1002
24. kvě 2022

Ahoj všem. Chci se zeptat, zda má někdo zkušenost. Má elektronická cigareta vliv na uhníždění? Všude jsem se dočetla, že ne. Ve chvíli, kdy budou //, je jasné, že vše jde stranou. Děkuji za zkušenosti a snad jsem tím nikoho nepohoršila😊 Příjemný zbytek večera 🌷

novamamina
24. kvě 2022

@den1002 nebylo by lepší přestat hned? Jinak myslím že to vliv nema

den1002
autor
24. kvě 2022

@novamamina souhlasím naprosto, jde jen o to, že teď byla oslava a iqos si nárazově dám, tak zda to případně neublížilo😊

novamamina
24. kvě 2022

@den1002 tak to si fakt myslím že ne. Já když jsem nějak zhresila v těhotenství (třeba jídlem, nekouřím, nepiju), tak jsem si říkala že to určitě neublížilo, když se zdravé děti rodí i fetackam... Tak sem tam něco, určitě neublíží.

titina12
24. kvě 2022

Vem si že jsou ženy které fetují a rodí ,,zdravá dítka” myslím si ze iqos je nejmenší zlo 🙂 známa dokonce během těhotenství začala víc kouřit než dřív a chlapec je zdraví 😄

jjasmina
24. kvě 2022

@den1002 já jsem kouřila do pozit testu a cajk ❤️

den1002
autor
24. kvě 2022

@titina12 tak super, mockrat dekuji za hezka slova😀 Mas pravdu, obcas je to ocistec a jsou z toho zdrava miminka 🌷

den1002
autor
24. kvě 2022

@novamamina moc dekuju 🥰

nikolaa123
10. črc 2022

@den1002 Ahojky já kouřila taky Igos před těhotenstvím a otěhotněla jsem a všechno v pořádku, 🍀.... Žádný vliv to nemá..

kubesovaadelka
10. črc 2022

@den1002 je to ostuda, ale kouřila jsem celé těhotenství iqos, jsem silný kuřák a ikdyž jsem se snažila, nevydržela jsem, přešla jsem z balených cigaret na iqos a malá má 5 se půl měsíce, zdravá, silná ďáblice. Jakože nemělo by se kouřit, samozřejmě, ale myslím si, že pokud jsi kuřák, tělo je tím stejně nasáklé a teoreticky je to zdravější jak stres, absťáky apod. Tuhle teorii říká i gynekolog u nás,, pokud chceš dítě, musíš přestat aspoň 2 roky před početím, aby se tělo očistilo.❤️❤️

honatko092
10. črc 2022

Já jsem zjistila, že jsem těhotná víkend po šílené kocovině, kdy jsem vykouřila doost cigaret. Vánoční večírek, 5tt a neměla jsem ani tucha. Pak jsem se vším sekla...mám zdravého a ulžasného skoro dvouletého chlapečka. 🙂