Dievčatá, aké máte skúsenosti? Duchovali?
Ne,když jsem nebyla tak ani tuk a když ano tak dvě čárky.
@lenkabake Nikdy mi neudělal falešného ducha,když byl ,tak jsem byla těhotná....
Viac by som verila hcg a 0,5 je bezny stav v tele
Testovala jsem jen temito. Vzdy jsem mela spravny vysledek.
Tak som kukla a ja som tiez testovala tymito in time a aj takym tym v plastovom obale a ukazali mi ciarky pri 2 dnovom meskani. Najskor som skusala tieto za 50 korun, a potom som to este za 2 dni dorazila tym v plaste s vrchnakom. Tvoj sa mi zda teda ale biely ako lalia. Neuznavam vyvolavanie duchov. Ak ti meska tak snad este vykukne.
Je to tam a vidim i na prvni obrazku.
@lenkabake Každopádně pokud je to výsledek kolem 20 dní od vynechání ms, tak se obávám, že nemůže jít o prosperující těhotenství, ani kdyby bylo mladší. Asi je v těle nějaké zbytkové HCG, jen netuším, jak pak takovou situaci řeší lékař. (Aby nějaká hladinka HCG v těle nebránila právě možnosti otěhotnění.)
@lenkabake Test vypadá pěkně 🤞Mohla jsi mít ovulaci místo očekávané MS(stává se to)A tím pádem se test ještě vybarví....
Mne sa ani ten z rana nezdal pozitivny, ano nieco tam presvita, miesto, kde by sa ukazala ciarka. Tak drzim palce nabuduce. Snazite sa o prve?
@lenkabake Nechci tě strašit ale na to kolik dní děláš testy,tak bych čekala teda uz silnejsi ty carky.
@anickaaa28 veď práve. O tyzden idem zas k dr
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jojo na tom jediném sem jednom měla falešného ducha. Jiný test mi nikdy ducha neudělal.