Ahoj holky, potrebovala bych znat vas nazor. Mam 2 dny do menstruace (ano ja vim, idealni je delat si test az po vynechani), dnes jsem si zkusila udelat tehotensky test In:time, nejak mi to nedalo kdyz jsem sla kolem Rossmannu, test jsem si delala s prvni ranni moci rovnou oba prouzky a oba prouzky mi ukazali do sotva 5s od namoceni ihned druhou carku, horni test jsem nechavala v moci kratce druhy o par sekund dele a me zajima vas nazor na tento test, znacku, zkusenosti, dela falesne carky? Ja po minulem mesici, kdy me nekolik dni za nos tahal gs mamatest a ukazoval druhou carku i kdyz jsem tehotna nebyla (potvrdil mi to digi i jiny prouzkovy test) bych si nerada delala zase nadeji. Tak me nahodou zajima, zdali In:time neni podobny gs mamatestu 😀 Jiny test k porovnani doma nemam, nepocitala jsem, ze by se tam vubec nejaky duch mohl objevit tak jsem capla u pokladny jen tento a sla jsem. 😅 Jinak dnes jsem 13DPO, samozrejme vim, ze zadna z vas tu neni vestkyne a nereknete mi s jistotou jsi tehotna, to po vas ani nechci, spise jen ty zkusenosti s timto testem. 🙂
Já si myslím také,i když nemám s nima zkušenosti 🍀
Holky co vam budu povidat, kdyby to tak bylo byla bych stastna jako blecha, ale po tom minulem falesnem mesici jsem nohama na zemi dokud neuvidim asi jeste vyraznejsi carku a nebudu mit meskani. Tak uvidime co v nedeli zda dojde a pripadne zda carka bude silnejsi, hodim sem echo a dekuji ❤
Tak držím palce ať ještě sílí🙏🍀
@veruuneckaaa Verunko, moc moc dekuju ❤
Není vůbec za co,maličkost🍀Po víkendu se ozvi
Vyzkoušela bych po vynechání digitální ten je spolehliví + klasicky držím palce 🤰☘️
@lencaa11 Dekuji moc Leni, uvazuji o nem, to uz by mohl po vynechani neco ukazat, tak ja se ozvu holky 🍀
Testuji jen touto značkou, když jsem nebyla těhotná, ukázal jen jednu čárku. 4 dny před MS ukázal slabého ducha a byla jsem těhotná, takže za mě je spolehlivý. 👍
Měla jsem totéž před cca pár dny, zkusila jsem víc značek a ty jsou jasně pozitivní. K Dr jdu 3.8 myslím že úplně stačí a také myslím že můžeme gratulovat🙂🤰 Viděla bych to nadějně. Já meškam cca 6 den tak přeji hodně štěstí 🙂🍀🤰
Kolikatka to je? 10 nebo 25?🙏🍀🍀
@berushe14 je to 10 😇
Holky, me to proste nedalo a protoze jsem sla s dcerkou z hriste opet kolem Rossmannu vzala jsem tam jeste jeden test ale tentokrat jinou znacku a to Facelle a vysledek vidite sami 😇 ja si tak moc preji aby to byla opravdu pravda, abych nepadla na hubu (omlouvam se za vyraz) z falesnych carek jako minuly mesic 🤐 Facelle ma citlivost take 10 🙏 jen me tedy obcas zaboli podbrisek jako kdyby se blizila ms, ale uklidnuji se tim, ze jsem to zazila u dcerky kdy jsem tedy vubec netusila, ze ji cekam a zjistila jsem to az po 2 tydnech meskani a ja furt cekala diky bolestem kdy to prijde a ono nedoslo 😀
@paja123kluci tak to je krasa, moc ti gratuluji a preji pohodove a hlavne klidne tehotenstvi, preji spousty stesti! 🤰
@miaelle90 to mi dalo velkou nadeji!! 🙏
Ten druhý není duch ale krásná čárka, gratuluju 🍀🍀A mamatesty jsou taky dobré, třeba jsi to měla biochemické...
Moc gratuluji…bude to dobre🍀🍀❤️
To už je jasnačka 😊 držím palce 🍀
Určitě těhotná jsi. Držím palce aby se udrželo 🙂
Holky, dekuji moc ted uz jen doufat ze v nedeli ta mrcha cervena nedorazi a carka bude jen silit 😇 🍀
🍀
... gratuluju, krása...😍
@susmevem moc moc děkuji 🥰
Tak super🍀Gratuluji
Velká gratulace ☘️☘️🤰
@lencaa11
@veruuneckaaa děkuju holky 🥰
Super , úžasný pocit viď. Tak ať se vám oběma daří a rostete pěkně. Přeji pohodové těhotenství 🥰🤰🍀
Gratuluji
@paja123kluci
@nikolaa64 děkuji moc 🥰
Já mám s tímto testem samé dobré zkušenosti, dceru mi ukázal brzo a z odpolední moči 😃 nikdy nebyl falešně pozitivní.. takže potichu gratuluju a držím palce! 🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Řekla bych že to je jasné 🤰☘️☘️