Dobrý den, s manželem se snažíme o miminko, ale stále nic. V nynějším cyklu jsem 8DPO měla velmi silné jednodenní krvácení (čistá krev), následně jsem měla týden zpoždění. Nyní už se menstruace dostavila, každopádně 3 dny před jsem špinila hnědým hustým výtokem, nynější menstruace je taky převážně z většiny hustějšího skupenství. Jelikož jsem nikdy neměla odlučování sliznice v takové intenzitě, chtěla jsem se zeptat na vaši zkušenost, názor, zda se mohlo jednat o zamlklé těhotenství? Případně do jaké doby "po" jste znovu (a úspěšně) otěhotněly? Děkuji za názor 🙂
@sudylichozrout Děkuji za reakci 🙂
Zamlkle to nebylo, max biochemické. Běžný stav
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zamlkle tehotenstvi je neco jineho. Jde o zastavu jiz predtim potvrzene srdecni akce u embrya, casto treba v 8. -11. tydnu. Ty jsi asi prodelala rany spontanni potrat, kdy embryo bylo od zacatku deleni bunek poskozene, takze se prestalo dale vyvijet a odeslo s mirne opozdenou menstruaci. Take se tomu rika biochemicke tehotenstvi, tedy tehotenstvi, ktete je potvrzene z moci/krve, ale ne jeste ne lekarem na UTZ. Ta, ktera netestuje hned pri vynechani, casto o biochemickem tehotenstvi ani netusi a jen hovori o opozdene menstruaci.