Dobrý den dámy, podstoupila jste některá inseminaci a vyšlo z toho malé mini?dekuji za reakce
Děkuji snad se nám povede hned na poprve💕 Kez by.
Ano vyšla a hned první, máme dvojčata.
Nám na čtvrtý pokus.
Snad se zadarmo nám 💕
ahoj, vyšel nám hned první pokus a mojí sestře také hned první a jediný. Obě máme krásné chlapečky.
@chimneysweeper1 děkuji Vám děkuji Vám z nadeji
@berushe14 My byli extrémní případ, ne kvůli dvojčatům, ale nám se povedla čtyřčata, proto jsem měla tak vysoké HCG. Nikdo CARu to nechápal, protože jistá šance byla jen na ta dvojčata. O dvě miminka jsme přišli v prvním trimestru. Ale podle doktorů byla šance na podobné těhotenství asi 1:10 000, prostě náhoda na náhodu. Neděste se, věřte, že to vyjde a mrňousek tam bude sám, to je výrazně, opravdu vážně pravděpodobnější.
@berushe14 nám vyšel 1. Pokus, šance byla 8%...
@marion2017 mužů se zeptat? Cítila jste něco ty první dny po tom co do vás zanesli to sperma?
@berushe14 Já si dělala test 12.den a byl negativní. Cítila jsem se normálně. Pak další týden mi bylo blbě od žaludku a pobolíval mě podbřišek, očekávala jsem MS. V den očekávaného příchodu jsem se opět probudila s žaludkem na vodě a šla jsem si udělat test. Ejhle, dvě čárky se objevily ihned. První týden je člověk pod vlivem léků (Pregnyl apod.), takže to klame. Chce to vydržet 10 dní a pak pokud cítíš, že je něco jinak, může to být příznak těhotenství.
Já žádné hormony neberu😰
@berushe14 nebrala jsem taky nic, den před IUI mi píchli Pregnyl, to bylo všechno.
No uvidíme to čekání bude hektické
Byla
Ale tahák těžké věci v praci tak se bojim
@berushe14 na to nespoléhej. Brala jsem Clostilbegyto a utrogestan pul roku a poslednií 4 měsíce pregnyl. 2x jsem byla přesvědčena, že jsem tehu: ostře pichání v prsou, pulsování delohy, návaly. U tohoto jsem nic necítila, ale od 7 dne jsmě byli na dovolené, kde byly 50-Ky a mne bylo špatně, coz jsem přikládala tomu. Pokud máš Pregnyl, tehotensky hormon, tak tomu váhu nepříkladej. Pokud nemáš, tak to bude stejně jako u klasického tehu a ty příznaky bych tak brzy neočekávala. Ale znám to, člověk se sleduje a ceka..Jinak testo min. Za 10 dni, coz jsem čárku neměla, jelikož můžeš otehu az za tři dny od toho...tj.10+3..
@marion2017 nerozumim
@berushe14 Čemu?
Na co nemám spoléhat?
@berushe14 ze něco cítíš. ProtozE pokud bereš hormony/Pregnyl, tak je to po tom, a pokud ne, tak je to 100% brzy na tehu bolesti.
@marion2017 no já neberu žádné hormony vyšly mi dobře tak uvidíme. Ale nějak se na to nechci upinat. Ale zároveň věřím ze už to muže vyjit
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@berushe14 Nám se zadařilo hned druhé IUI. 👍