Inseminace - pouze Ovitrelle

evickahoubicka
10. únor 2019

Ahojte holky , v sobotu ráno folikul 15mm...ten den si píchnout ovitrelle a v pondělí IUI, nezdá se vám to brzy?

nita1984
10. únor 2019

@evickahoubicka já měla vždycky IUI až za dva dny. Plus tedy 15 mm je dost málo. Ale předpokládám, že v CAR ví, co dělají.

evickahoubicka
autor
10. únor 2019

no jsem z toho trošku zmatená..ve všech diskusích holky píšou jak měly 20 mm a nevím kolik ještě a minule jsem měla 13 mm..a šla jsem za dva dny ..ted na ultrazvuku jiná doktorka a při 12 mi řekla je to málo dojdete za dva dny ..to jsem měla 15mm..a byl tam ten primář a řekl dnes píchnout injekci a za dva dny inseminace ☹ mám z toho trošku divný pocit

nita1984
10. únor 2019

@evickahoubicka chápu. Já taky vždycky pichala kolem 20mm a víc

evickahoubicka
autor
10. únor 2019

a jedla jsi před tím nějaké prášky nebo jsi šla na ultrazvuk a pak jen injekce?

nita1984
10. únor 2019

@evickahoubicka někdy jsem měla clostylbegit někdy nic. UTZ, ovitrelle a pak utrogestan

evickahoubicka
autor
10. únor 2019

aha ...děkuju za odpovědi, jsem tedka trošku rozhozená po tom co si čtu. Já právě nic, pouze ovitrelle a nic.

nita1984
10. únor 2019

@evickahoubicka tak všude nemusí být postupy stejné. Ale já postupně vystřídala 3 CAR a všude tak jak jsem psala

evickahoubicka
autor
10. únor 2019

Nebyla jsi v heliosu?

nita1984
10. únor 2019

@evickahoubicka ne. Jsem z Prahy.

miskahonzik
12. čer 2019

Dobrý večer, já měla 17 mm v pondělí a paní doktorka řekla, v úterý píchnout injekci večer v 7 a ve čtvrtek jdeme na inseminaci. 🙂 Tak snad by měli vědět, kdy je to vhodné. ;) To poznají podle ultrazvuku ;) Můžu se zeptat, vyšlo vám to někomu zde hned na poprvé po té injekci 🙂 tak moc bych si to přála ;) Děkuju