Ahojte holky , v sobotu ráno folikul 15mm...ten den si píchnout ovitrelle a v pondělí IUI, nezdá se vám to brzy?
no jsem z toho trošku zmatená..ve všech diskusích holky píšou jak měly 20 mm a nevím kolik ještě a minule jsem měla 13 mm..a šla jsem za dva dny ..ted na ultrazvuku jiná doktorka a při 12 mi řekla je to málo dojdete za dva dny ..to jsem měla 15mm..a byl tam ten primář a řekl dnes píchnout injekci a za dva dny inseminace ☹ mám z toho trošku divný pocit
@evickahoubicka chápu. Já taky vždycky pichala kolem 20mm a víc
a jedla jsi před tím nějaké prášky nebo jsi šla na ultrazvuk a pak jen injekce?
@evickahoubicka někdy jsem měla clostylbegit někdy nic. UTZ, ovitrelle a pak utrogestan
aha ...děkuju za odpovědi, jsem tedka trošku rozhozená po tom co si čtu. Já právě nic, pouze ovitrelle a nic.
@evickahoubicka tak všude nemusí být postupy stejné. Ale já postupně vystřídala 3 CAR a všude tak jak jsem psala
Nebyla jsi v heliosu?
@evickahoubicka ne. Jsem z Prahy.
Dobrý večer, já měla 17 mm v pondělí a paní doktorka řekla, v úterý píchnout injekci večer v 7 a ve čtvrtek jdeme na inseminaci. 🙂 Tak snad by měli vědět, kdy je to vhodné. ;) To poznají podle ultrazvuku ;) Můžu se zeptat, vyšlo vám to někomu zde hned na poprvé po té injekci 🙂 tak moc bych si to přála ;) Děkuju
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@evickahoubicka já měla vždycky IUI až za dva dny. Plus tedy 15 mm je dost málo. Ale předpokládám, že v CAR ví, co dělají.