Myslíte že když si koupín zvlášť kyselinu listovou a zvlášť inositol bude to fungovat stejně. Ne jen že toho budu mít podstatně více ale i cenově to by vyšlo mnohem lépe než 2 g sáčky inofolicu.A aby to mělo nějaký účinek tak to stejně musím brát 2x denně... co si o tom myslíte?
ahoj, ja jsem spolykala jen 2 baleni inofolicu a zjistila jsem, ze jsem tehotna. tak snad by mohl pomáhat. 🙂)
Já brala jeden sáček denně a k tomu obyč. listovku (v Inofolicu je jí málo). Hned další cyklus jsem byla těhu. 🙂
Holky a nekoukaly jste na ten mimistar? Inofolic ma listovky vazne spis min, tohle uz dostatek , inositol, k tomu navíc hořčík a jod. Ted tu na nej myslím byly nejake akce. 🙂
vy jste všude holky 😀
Joj, kupuju B-forte od VitaHarmony a beru 2x denně abych měla dávku 400 kyseliny listové a 1g inositolu, je to na měsíc a stojí to stovku. 🙂
ahoj holky, já jsem zobala od ledna do července Chytré miminko 800, ale od půlky července jsem přešla na Femibion 800, končím první balení a začínám druhé. (snažíme se teď třetí cyklus) Myslíte, že Femibion 800 je také dobrý? Děkuju 🙂
Já mám brát tak 2x denně inofolic ale ta cena je děsná. Mám PCO a nemám ani ovulaci ani MS už aspon dva roky. Uvažuju že bych si objednala http://www.zdravi-nutristar.cz/zdravi-nutristar... tyhle prášky a k tomu jedla kyselinu listovou ale doktor mi doporučil INOFOLIC, tak aby to mělo stejný učinek... :(
Holky, prosím mám dotaz..zpozdila se vám MS při braní Inofolicu?? beru první balení a mám 4 dny zpoždění... měla to některá z Vás ??? díky za odpověď
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@karlovac ahojky ja beru inofolic už ted začínám třetí krabičku a mě bylo řečeno i v lekarně že stačí jeden sáček denne tak nevim no