Ahoj, holky. Ráda bych se Vás zeptala. Po vysazení HA mi nenaskočila menstruace. Bazální teplotu měřím dva a půl měsíce a vesele si létá, kde chce. Podle Ovu testů nemám ani ovulaci. Poslední cyklus proběhl po 65 dnech krátkým špiněním, dostala jsem agolutin. Hned po MS jsem šla na gyndu, byl mi předepsán duphaston. Asi 14 dní piju kontryhelový čaj a kapu jeřáb ptačí. Duphaston mám začít brát za pár dní a slyšela jsem tu skvělé ohlasy na inofolic.
Brala jste ho některá a pomohl Vám? Vadilo by brát ho společně s duphastonem nebo myslíte, že se to nesmí?
Děkuji všem strašně moc a hezký večer 🙂
Vysadila jsem úplně na konci února, takže zatím jsou to jen dva měsíce a něco, takže to přisuzuji rozházeným hormonům po HA. Brala jsem ji 8 let, začala jsem v 18ti a do té doby jsem měla naprosto ukázkovou MS pravidelnou a v pohodě. To rozhození začlo vyloženě po vysazení HA. Tak zkusím ještě ten duphaston, vysadila jsem 27.2. Duphaston mám začít brát v pondělí 🙂 tak uvidíme. I tak moc děkuji, možná koupím pak do dalšího cyklu ještě ten inofolic, hodně lidem prý pomohl 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Může se brát spolu s ním. Já beru Nosifol + Utrogestan/Proveru (což je taky progesteron stejně jako duphaston). Ten Nosifol je něco podobného. Jinak, já jsem na tom podobně, po vysazaní HA se nedělo vůbec nic, teplota jak na houpačce, takže jsem šla na pár vyvolávaček a teď už beru taky prášky. Ale Nosifol aspoň srovnal tu teplotu. Posílám graf, jak to vypadalo před Nosifolem a po Nosifolu. Ta teplota v 2. části 2. grafu je zvýšená jen díky progesteronu, ale aspoň to v té 1. fázi tak šíleně neskáče.
Jinak, u mě se už zjistilo, čím to je. Mám polycystické vaječníky... Ale já MS neměla ani před HA... Být Tebou, tak jestli to tak už pár měsíců trvá, skoč si do laboratoře na hormonální profil. I kdyby jako samoplátce. Stojí to okolo 600,-. Nebýt tohoto kroku, ještě teď bych se trápila, proč moje tělo nefunguje.