Inofolic....opožděná MS. Měla jste některá?

leeeeeena
28. dub 2021

Ahoj holky, brala jsem inofolic a nastoupila ted na fertipronu. Měla jste po tom některá opozdenou ms?bolest břicha jako před ms mám už týden...včera víc...dneska zas nic....prsa mě bolí jako bych celou noc kojila a každé ráno je mám jak nalite😅😅mimi tedy chceme ale pochybuji že tě by to ted vyšlo...
proto raději ještě ani netestuji😆

rejzekl
28. dub 2021

@leeeeeena tady se s dovol pripichnu 😅

leeeeeena
autor
28. dub 2021

@rejzekl take nevíš na čem jsi?😁😁😁

vitezove
28. dub 2021

Já bych teda otestovala, protože tohle vypadá hodně nadějně.

leeeeeena
autor
28. dub 2021

@vitezove po těch nezdarech mám už docela strach 😁

jednaholkaa
28. dub 2021

@leeeeeena Jojo, brala jsem ho dvakrat a pokazde me prodlouzil cyklus tak o dva tri dny.. Jednou jsem dokonce mela zpozdeni tri dny, coz nikdy nemivam.

leeeeeena
autor
28. dub 2021

@jednaholkaa tak to je zase bez šance 😁😁😁

rejzekl
28. dub 2021

@leeeeeena holka vůbec :D já ho brala tak před rokem a srovnal mi cyklus tak jsem ho postupně vypouštěla (je to na prevenci celkem dráha záležitost) :D no teď jsem nasadila clostilbegyt tak jsem ho začala brát znova jako doplněk a už mám 15 dní zpoždění a testy jsou neg. 🤷🤷 Se poseru už 😂😂😂

leeeeeena
autor
28. dub 2021

@rejzekl já si tedy teď jeden koupila s vyšší citlivosti ale moc tomu nedávám teda😁

rejzekl
28. dub 2021

@leeeeeena to mě už by to musel ukázat i test s citlivostí 10000000 😂😂😂

leeeeeena
autor
28. dub 2021

@rejzekl 😲😲😲😳😲

rejzekl
28. dub 2021

@leeeeeena no tak to už bych si radostí škubala vlasy !! Gratulujuuu ❤️

leeeeeena
autor
28. dub 2021

@rejzekl já ještě ne teď mám strach testovat😆 vzala jsem si ještě digitální test ale výsledků se děsím...mám pořád pocit ze test nuže být vadny😅😅😅😅 na tohle čekáme roooook

rejzekl
28. dub 2021

@leeeeeena Kazetový testy bývají citlivosti 25 a ten digitální taky. Takže bych ho zkusila !!!

premshabad
4. kvě 2021

Ahojte, začala jsem brát inofolic, tak uvidíme. Ale mám dotaz na duphaston. Hledala jsem a nenašla nikde odpověď.
Dostala jsem ho na podporu případného těhotenství. A nejsem si jistá, jak je to s testováním. Jsem přesvědčená, že Dr. Říkala že dobrat, udělat test a podle test vynechat nebo brát další balení. Ale co jsem viděla, tak spousta bab vynechá a čeká na MS. Já vše pochopila tak, že ta MS dojde v pravé z důvodu vynechání a kdyby už bylo počátku tak odejde spolu s MS i ranné embrio

leeeeeena
autor
5. kvě 2021

@premshabad mě se tohle stalo třeba s inofolic...pozitivní testy...pak slably a po 3 dnech přišla silná bolestivá ms.

katka22688
5. kvě 2021

@leeeeeena ja nasadila Inofolic 1dc a ten samy cyklus jsem našla 2 čiarky. Príznaky stejné ako ty, no prsa neboleli. Za to týden pred MS jsem měla silnú migrénu (nemavam až Takovu)... Drž se a chci vidět test. Ps: ja si nasla ducha až 3den po vynechani a to jsem testovala od 9dpo.

jednaholkaa
5. kvě 2021

@katka22688 Ja mela par dni pred MS takovou migrenu, ze me vezla rychla.. taky jsem to nezazila.

leeeeeena
autor
5. kvě 2021

@katka22688 já jsem měla pozitivní a nebyl to tedy duch ale silná čárka cca 5ty den po vynechání...prsa mě fakt bolela šíleně. Tak doufám,že nám to konecne vyjde jak má:/

katka22688
5. kvě 2021

@jednaholkaa ja se ladovala ibalginom a vypila som snad 3l Coca coly.. Naivne som si myslela ze to mam od žalúdku a bum bac miminko na ktorom sme pracovali 1,5roku. Takže za mě Inofolic určite áno...

jednaholkaa
5. kvě 2021

@katka22688 No, ja teda tehotna nebyla 🤣

kikika87
5. kvě 2021

@rejzekl Taky teď poprvé beru clostylbegit a jsem už 14dc a po ovulaci ani stopy. Jak dlouho ho bereš ty, máš nějaké zkušenosti?🙄 my se snažíme od srpna, v únoru sp v 6.týdnu a teď mi dala dorkotka clostik a zítra už mám začít brát proveru😐

kikika87
5. kvě 2021

@leeeeeena Moc gratuluji 👏😉

katka22688
5. kvě 2021

@leeeeeena vyjde, ver tomu...

katka22688
5. kvě 2021

@kikika87 ak by si chtěla mam 2 balení nenačate provery.. Nebo kdokoliv kto ho využije. Když tak sprava

kikika87
5. kvě 2021

@katka22688 Mám jich až až, vlastně se mi to ani moc brát nechce. Ale děkuju...

rejzekl
5. kvě 2021

@kikika87 vždyť 14 DC ještě neznačí,že nemůže přijít 🙂 já beru teď po 3 a pak už na kliniku. Jaká máš za sebou vyšetření? Že už do tebe tyhle sajrajty cpou ani ne po roce snažení ? 😳😳

rejzekl
5. kvě 2021

@katka22688 Nabízení, takového léku napredpis, doufám nemyslíte vůbec vážně 🤦😳 umíte si představit co to může ženský bez doporučení doktora udělat ? Jak na to může člověk reagovat ? Kokos, tohle snad není možný. Uvědomujete si,že je to nezákonné? Proč myslíte že jsou to léky na PŘEDPIS!!? Aby si to ženská koupila někde na fóru a cpala se tím jak lentilkama? Až se stane neco,co nepůjde vratit zpátky, tak už si to rozmyslíte ? Okamžitě to smažte,nebo nahlásim prodej léků na adminu a poletíte 🤦

kikika87
5. kvě 2021

@rejzekl Já už mám za sebou nepovedené ivf v roce 2018 a pak sem konečně asi po 2 letech otěhotněla přirozeně, dva měsíce po ivf. A teď mi dva denně predepsala doktorka, že potřebuju trochu postouchnout. Nakonec sem dneska zavolala sestře a zitra k ni jdu, ať mi udělá utz jak to tam vypadá. Ona totiz ordinuje jen jedno odpoledne v týdnu . Správně bych i mela jit hned první cyklus s clostylem na utz a ne až ten třetí jak mi řekla, že?🤔 Navíc když sem tu ovulaci ještě neměla tak nevím jestli brát tu proveru od zítra...🙄
Ale jinak nám vlastně nikde nic nenašli a nevi se proč nám to nejde.

rejzekl
5. kvě 2021

@kikika87 to je taky na hlavu, když člověk neví. Ano, chodit by jsi měla opravdu každý měsíc. Já teď nejdu na kontrolu a utz poprvé, doktor má dovolenou ale já mu řekla,že si to jeden a poslední měsíc lajznu bez kontroly a že kdyby se mi cokoli nezdálo,tak se na to vyprdnu 🙂 nás čeká iVf v případě,že ani tenhle poslední pokus nevyjde. Doufám že ti to klapne a moc držím palečky ❤️

kikika87
5. kvě 2021

@rejzekl To si udělala dobře, já nechápu proč něco napíšou a pak nezkontroluji? No sem zítra zvědavá.
Je to pitomý...v únoru sem se radovala, že to vyšlo pěkně po půl roce snažení a v březnu konečná. No tak hezky, víme, že to jde...Ale stejně mi zbyli akorát tak oči pro pláč. My si řekli, že když do září nic tak taky zas půjdeme do nějakýho ivf centra. A jaké máš ty problémy?