Ahoj holky, máte zkušenosti s inofolic combi? Včera mi to můj gynekolog návrh. Budu ráda za každou radu než si objednám.
@veve121212 A jinak ten inositol je zlatej důl, jeho účinky vypadají skoro zázračně, zkus pogooglovat 😉
Zbytečně drahý. Kupte si Fertipronu, dva sáčky denně. Já ji začala brát po nevydařeném IVF, abych měla víc vajíček. No a když jsme měli jít na druhý pokus, tak menstruace nepřišla a já jsem nyní ve 12 tt.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@veve121212 Ahoj, nemám radu přímo pro Inofolic combi, ale užívám Fertipronu, která též obsahuje inositol, a výrazně mi pomohla minimálně ke vnímání ovulace. Po potratu jsem neměla vůbec projevy cyklu, ač byl jinak přesný, po cca 2 měsících užívání inositolu jsem začala opět pociťovat ovulační bolesti a PMS. Podle mě tomu dost pomohl právě inositol. Výrobků, které inositol obsahují, je více, já vybírala fertipronu kvůli ceně a obsahu methylfolátu, měsíčně užívání vychází nejlépe. Podobné složení má ještě Nosifol. Pokud nepotřebuješ methylfolát a stačí ti neštěpená listovka, vychází cenově nejlépe GS Mimistar forte. Ale samozřejmě můžeš investovat i do tohohle Inofolicu 😉, jen měsíční užívání vychází vcelku draho. Já už to užívám půl roku, tak bych se nedoplatila.