Inofolic combi - zkušenosti

veve121212
2. lis 2018

Ahoj holky, máte zkušenosti s inofolic combi? Včera mi to můj gynekolog návrh. Budu ráda za každou radu než si objednám.

vineta
2. lis 2018

@veve121212 Ahoj, nemám radu přímo pro Inofolic combi, ale užívám Fertipronu, která též obsahuje inositol, a výrazně mi pomohla minimálně ke vnímání ovulace. Po potratu jsem neměla vůbec projevy cyklu, ač byl jinak přesný, po cca 2 měsících užívání inositolu jsem začala opět pociťovat ovulační bolesti a PMS. Podle mě tomu dost pomohl právě inositol. Výrobků, které inositol obsahují, je více, já vybírala fertipronu kvůli ceně a obsahu methylfolátu, měsíčně užívání vychází nejlépe. Podobné složení má ještě Nosifol. Pokud nepotřebuješ methylfolát a stačí ti neštěpená listovka, vychází cenově nejlépe GS Mimistar forte. Ale samozřejmě můžeš investovat i do tohohle Inofolicu 😉, jen měsíční užívání vychází vcelku draho. Já už to užívám půl roku, tak bych se nedoplatila.

vineta
2. lis 2018

@veve121212 A jinak ten inositol je zlatej důl, jeho účinky vypadají skoro zázračně, zkus pogooglovat 😉

ocetnicek
2. lis 2018

Zbytečně drahý. Kupte si Fertipronu, dva sáčky denně. Já ji začala brát po nevydařeném IVF, abych měla víc vajíček. No a když jsme měli jít na druhý pokus, tak menstruace nepřišla a já jsem nyní ve 12 tt.