Prosím, je tu některá, které byl doporučen inofolic combi a má zkušenost s jeho užíváním? Případně, zda-li pomohl ?
@yanina19 dobry vecer.za tu dobu co jsrm se snazila otehotnet jsem vyzkousela nosifol,inofolic,fertipronu. Pak jsem si koupila cidty Inoditol,ktery je hlavni doozkou vsech techto preparatu. Nni jsrm ve 27 tt,takze za me doporucuji.samotny inositol je lepsi a cenove i prijatelnejsi,protoze uzivani Inofolicu,Nosifolu leze desne do penez.
@markyska82 děkuji za zkušenosti, už mám inofolic doma.
@markyska82 děkuji, hezký večer i Vám.
@obla Me pomohl bych rekla. Dokonce dvakrat.. Napred po 4 mesicich tehu, to skoncilo SP a pak po asi 5 mesicich tehu, ted v 16 tt. Ja bych ho doporucila, kdybych se snazila otehotnet sla bych do toho znova. Srovnal mi cyklus na 28 dni presne a presne i mela ovulaci kazdy mesic. Pred tim jsem mela cykly spis kratsi 26-27 dni a ne na den presne. Chce to podle me s nim vydrzet a brat ho 2x denne, rano vecer, tech pul roku alespon. A nezapijet kafem. Me prislo ze docela pomaha, efekt jsem videla a dvakrat jsem otehotnela (a to je mi 37)..
@jednaholkaa děkuji moc, snad i u mě bude k něčemu platný ..
@obla Drzim palce. Urcite! Ja fakt videla rozdil, myslim ze stoji za to zkusit ..
Ahoj, má někdo zkušenosti s inofolic combi premium a PCOS?
@jacinda ahoj, já ho teď beru na doporučení od mojí gynekoložky, mám taky PCOS. Jakou jsi s ním měla zkušenost?
@chlapecektehu Ahoj, asi dobrou. Brala jsem ho 5 měsíců, cyklus šel z 37 na 34-35. Ale celkem rychle se nám po clostylu zadařilo, tak uvidím, co po těhotenství. Nicméně inofolic je dost předražený. Asi pak zkusím něco jiného.
@obla ume zbytečně vyhozené peníze 💸
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
📌